Sivas kalecisiz oynamak istedi - SPOR

Güncelleme Tarihi:

Sivas kalecisiz oynamak istedi - SPOR
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2011 19:26

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Eskişehirspor'un, deplasmanda Sivasspor'u 4-0'lık skorla mağlup ettiği mücadelede çok ilginç olaylar yaşandı...

Haberin Devamı

Konuk takım, 18. dakikada Dede, 33. dakikada da Mehmet Yıldız'ın golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarıyı 2 farkla geride kapatan Sivasspor'da işler iyice kötü gitmeye başladı ve Hayrettin Yerlikaya 54. dakikada gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

ALBAYRAK: TÜRK FUTBOLUNA YAKIŞMAYACAK BİR HAKEMLİK ÖRNEĞİ GÖRDÜK

İŞTE OLAYIN FOTOĞRAFLARI

Rakibine karşı 1 kişi eksik kalan ev sahibi takım, bu dakikadan itibaren oyundaki gücünü tamamen kaybetmeye başladı. Rakibinin durumunu avantaja çeviren Eskişehirspor ise 66. dakikada Kamara ile farkı 3'e çıkardı: 3-0

Ve 68. dakika.. İşte mücadelede ne olduysa bu dakikada oldu. Sivasspor'un kalecisi Milan Borjan, 2 dakika içinde gördüğü iki sarı kart sonucu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Rıza Çalımbay, 3 oyuncu değişiklik hakkını da bu dakikaya kadar kullandığı için sahaya yedek kaleciyi de süremedi. Yaşananlara sinirlenen Sivasspor teknik direktörü Çalımbay, hakemin verdiği karara itiraz edip "Kaleye kimse geçmeyecek" deyince hakem Barış Şimşek de oyunu başlatmadı. Rıza Çalıbay'ın ikna edilmesinden sonra Sivasspor'un kalesine Celtic'ten transfer edilen forvet oyuncusu Morten Rasmussen geçti.

Haberin Devamı

Öte yandan Rıza Çalımbay, Barış Şimşek'e yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderildi. Sorunların giderilmesinden sonra oyun kaldığı yerden devam etti.

Maçın skorunu belirleyen golü de 88. dakikada penaltıdan kaydeden Batuhan Karadeniz belirledi.

ESKİŞEHİR ÇOK FARKLI: 4-0

Sivasspor evinde ağırladığı Eskişehirspor'a 4-0 yenilirken, Yiğidolar 2 kırmızı kart gördü ve 9 kişi kaldı.

Es-Es'in gollerini  18. dakikada Dede, 33.dakikada Mehmet Yıldız, 66.dakikada Kamara ve 88. dakikada Batuhan Karadeniz (pen.)attı.

Eskişehirspor bu sonucun ardından puanını 6'ya yükseltirken gelecek hafta sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

Sivasspor ise haftaya deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. 

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Barış Şimşek (4), İsmail Köse (5), Mehmet Kısal (5)
SİVASSPOR: Milan Borjan (2)- Uğur (3), Mahmut (4), Navratil(4), Hayrettin (3) - Mehmet Nas (3) (Dk.57 Kadir 4), Milan Cerny (4) (Dk.46 Rasmussen 4), Kıvanç (4), Cihan (3) (Dk.46 Grosicki 4)- Erman (4), Eneramo (3)
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa (7)- Koray (6), Sezgin (6), Diego (7), Dede (7)- Burhan (7), Veysel (6), Alper (7) (Dk.81 Tello), Kamara (7)(Dk.72 Erkan 5)- Pele (6), Mehmet Yıldız (7) (Dk.77 Batuhan 5)
GOLLER: Dk.18 Dede, Dk.27 Mehmet Yıldız, Dk.67 Kamara, Dk.88 Batuhan(Penaltı) (Eskişehirspor)
KIRMIZI KART: Dk.53 Hayrettin, Dk.67 Milan Borjan(Sivasspor)
SARI KARTLAR: Mehmet Nas, Rasmussen, Kıvanç(Sivasspor), Kamara, Burhan(Eskişehirspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!