Sırbistan kötü başladı iyi bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Sırbistan kötü başladı iyi bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 12:30

Hopman Kupası’nın ikinci gününde Ana Ivanovic ve Novak Djokovic’ten oluşan Sırbistan takımı, Kazakistan’a maç vermeden 3-0 galip geldi.

Haberin Devamı

Günün ilk maçında Ivanovic’in rakibi bir dönem İpek Şenoğlu’nun çiftler partnerliğini yapmış olan Yaroslava Shvedova’ydı. Ivanovic çok kötü bir servis performansı gösterdiği ilk seti tie-break’e götürmeyi başardı. Karşılıklı servis kırmaların yaşandığı tie-break oyunu 8-6 Sırp raketin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci sette ise bambaşka bir Ivanovic vardı. Servis performansı yükselen dünya 17 numarası bu seti 18 dakikada 6-1 kazandı ve Sırbistan güne galibiyetle başlamış oldu.

Bu müsabakadan sonra sıra erkekler maçına geldi. 2008’de Avustralya Açık’ta şampiyonluk yaşayan Djokovic ile Golubev karşılaştı. İlk sette sönük bir performans gösteren Sırp tenisçi, seti 6-4 kaybetti. Diğer setleri 6-3 ve 6-1 ile kazanan Djokovic ile Sırbistan durumu 2-0 yaptı ve galibiyeti garantilemiş oldu.

Haberin Devamı

Bir anlam ifade etmeyen çiftler maçını da 7-6/6-4 kazanan Sırbistan, Salı günü oynanacak Avustralya eşleşmesini beklemeye başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!