Simian Mobile Disco

Güncelleme Tarihi:

Simian Mobile Disco
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2012 12:23

Otto Santral
04 Şubat 2012
22:00

Haberin Devamı

İstanbul dans müziği piyasasının parlayan yıldızı Massive Istanbul şehrin ritmini tutuyor, Red Bull Music Academy işbirliği ile İstanbullu müzikseverleri, 2012'de de dünyaca ünlü misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Hustler, Never Be Alone, It's The Beat, Audacity of Huge, I Blieve gibi parçalarla dans pistlerini kavuran Simian Mobile Disco, 04 Şubat Cumartesi günü Red Bull Music Academy kapsamında OttoSantral'de müzikseverlerle buluşuyor. Müzik hayatlarına Simian ismiyle başlayan, çeşitli single ve remikslerin ardından 2007 yılında çıkardığı Attack Decay Sustain Release' albümleri ile ortalığı birbirine katan Simian Mobile Disco, dört yıl aradan sonra muhteşem DJ performansları, göz alıcı prodüksiyonu ve Massive Istanbul organizasyonu ile sofistike dans müziğine hasret kalmış İstanbullu takipçileriyle yeniden bir araya geliyor.

Simian ismiyle kurulan Manchesterlı elektro/rock grubu 'Chemistry Is What We Are' isimli ilk albümünü 2001 yılında çıkartır. Fransa'nın ünlü Source plak şirketinin İngiltere şubesinden yayınlanan bu albüm takiben 2002'de de ikinci albümleri 'We Are Your Friends' ile birlikte grubun sıkı bir fan kitlesi oluşur.

2008 yılından bu yana, Universal Music etiketiyle yayınladıkları; Clock EP, Auda City Of Huge, Extra Temporary, Cruel Intentions, Temporary Pleasure ve Defend Music etiketiyle yayınladıkları Is Fixed' ile uluslararası dans müziği piyasasında kendini kanıtlayan ikili bugüne kadar dünyaca ünlü bir çok dans müziği festivalinde de boy gösterdi.

04 Şubat tarihinde Red Bull Music Academy 'nin işbirliği ile, OttoSantral'de gerçekeleşecek olan gecenin ev sahipliğini ise; Burhan Kılıçak, Massive Resident Dj'leri Emrah Bala ve Semih Akay yapıyor.

Simian Mobile Disco'nun bu çizgi-üstü performansını kaçırmamak için erkenden yerinizi ayırtın!

NE KADAR:

Ayakta - 45.00 TL


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!