Shelvey’den Ferguson’a gönderme

Güncelleme Tarihi:

Shelvey’den Ferguson’a gönderme
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 17:27

Dün oynanan Liverpool-Manchester United maçında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Shelvey, United’ın teknik patronu Sir Alex Ferguson’a Twitter’dan gönderme yaptı.

Haberin Devamı

Manchester United’ın Anfield’da Liverpool’u 2-1 yenmesinin yankıları hâlâ sürüyor. Premier Lig’de bu sezon oynadığı beş maçta da galibiyet yüzü görmeyen Brendon Rodgers’ın öğrencileri bu durumun stresini yaşarken, en büyük stresi ise kırmızı kart görerek 39. dakikada takımını yalnız bırakan Jonjo Shelvey yaşıyor.

Jonny Evans’la girdiği ikili mücadele sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Shelvey, sahadan çıkarken Manchester United’ın efsane teknik direktörü Sir Alex Ferguson’a yaklaşıp bağırmış; daha sonra da küfür ettiği anlaşılmıştı.

Hillsborough Faciası’nın lanetlendiği, Sir Bobby Robson’ın kırmızı güllerle sahaya girip, Kırmızı Şeytanlar’ın Liverpool’un yanında olduğunu belirttiği, Evra ve Suarez’in el sıkıştığı maç öncesinden farklı olarak, buna benzer güzelliklere gölge düşüren bu olay sonrası Shelvey Twitter hesabından Liverpool taraftarlarından özür dilerken, şunları yazdı: “Atıldığım için taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ancak böyle önemli bir maçta, o pozisyonda ayağımı geri çekemezdim.”

Haberin Devamı

Daha sonra Alex Ferguson’la da ilgili bir Tweet atan Shelvey, “Sir Alex’ten de özür diliyorum. Ben insanların birbiri hakkında konuşmadığı, ispiyonlamadığı yerden geliyorum” yazdı ancak daha sonra bu Tweet’ini sildi.

Maçtan sonra Sky Sports’a konuşan Sir Alex, “Kesinlikle kırmızı karttı, çünkü tehlikeli bir pozisyondu. Shelvey’nin topu düşündüğünü sanmıyorum. Sanırım beni suçlamak istiyor. Bence özür dilemedi, hareketlerinin sorumlusu başkası değil, kendisidir” demişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!