Shaktar Donetsk'e Türk sponsor

Güncelleme Tarihi:

Shaktar Donetske Türk sponsor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2013 16:17

Acıbadem Sağlık Grubu, teknik direktör Mircea Lucescu’nun yönetiminde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşmanın ardından Lucescu, Acıbadem’in sağlık hizmetlerinin kalitesini bildiğini, güvenebilecekleri bir sağlık grubuyla işbirliği yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sağlık Grubu, Ukrayna'nın son yıllarda büyük başarılara imza atan futbol kulübü Shakhtar Donetsk ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Türkiye’deki futbol severlerin de yakından tanıdığı teknik direktör Mircea Lucescu’nun yönetiminde olan Shakhtar Donetsk, dört yıl boyunca sağlık hizmetlerini bu gruptan alacak.

İmza töreninde bir konuşma yapan Mircea Lucescu, şunları söyledi: “Kariyerimin bir kısmı Türkiye’de geçti. Acıbadem’in sponsor olduğu takımlardan bazılarında çalışma imkânı buldum. Örneğin Beşiktaş bu takımlardan biriydi. Umarım kullanmamıza ihtiyaç olacak bir sakatlık yaşamayız ama öyle bir durumda güveneceğimiz bir sağlık grubuyla iş birlikteliği yaptığımızı biliyorum.”

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise Shakhtar Donetsk ile yapılan anlaşmayla ilgili şunları söyledi: Sporcu sağlığına özel bir önem veriyoruz. Tüm hastanelerimizde sporcu sağlığına yönelik sürdürdüğümüz hizmetlerin yanı sıra grubumuz bünyesinde Türkiye’de ilk ve tek olarak FIFA tarafından akredite edilen ve “Mükemmeliyet Merkezi” unvanı verilen Fulya Sporcu Sağlığı Merkezi bulunuyor. Performans artırmadan cerrahiye kadar sporcu sağlığı için gereken tüm hizmetleri 360 derece sunan grubumuzun, sporcu sağlığına verdiği destek her geçen gün artıyor.

Haberin Devamı

Yurt içinde ve yurt dışında bireysel sporculardan kulüplere ve federasyon takımlarına kadar çok sayıda sporcunun sağlık sponsorluğunu yapıyoruz. 4 senedir yurt dışında da sponsorluk anlaşmaları yapıyoruz. Yurt dışında toplam 11 kulübün ve federasyonun sağlık sponsoruyuz. Şimdiye kadar Partizan, Kızılyıldız, Dinamo Bükreş, CFR Cluj, Levski Sofia, CSKA Sofia, Lokomotiv Plovdiv, FC Bakü ve Gabala takımlarıyla anlaşma imzalamıştık. Son bir hafta içinde Azerbaycan ve Ukrayna’dan olmak üzere 2 önemli anlaşma daha yaptık. Azerbaycan Voleybol Federasyonu’nun ardından Ukrayna’nın ve Avrupa’nın en önemli kulüplerinden Shakhtar Donetsk’in sağlık sponsoru olduk. Shakhtar Donetsk’in sponsoru olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!