Sevinç ve hüzün

Güncelleme Tarihi:

Sevinç ve hüzün
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2004 17:04

Vestel Manisa ve Kocaeli, bir puanla sahadan ayrılıp Süper Lig’e çıkma hayallerinden büyük ölçüde uzaklaşırken, Sakarya, Erciyes ve BŞB Ankara mutlu sona bir adım daha yaklaştı.

İkinci Lig A Kategorisi’nde bitime 4 hafta kala taşlar yerine oturmaya başladı. Haftayı tek farklı galibiyetlerle kapatan ilk üç sıradaki ekipler, Sakaryaspor, Erciyesspor ve BŞB Ankaraspor, takipçileri Vestel Manisaspor ile Kocaelispor’un berabere kalması ile birlikte aradaki puan farkını açtı. Bu hafta alınan sonuçların ardından üçüncü BŞB Ankaraspor ile, dördüncü Vestel Manisaspor arasındaki fark da 7 puana çıkmış oldu.

Sinirler gerildi

Sakarya, Erciyes ve BŞB Ankara’da Süper Lig’e adım adım yaklaşmanın coşkusu yaşanırken, Manisa’da, Kocaeli ile Vestel Manisa arasında oynanan kader maçında öfke ve hüzün vardı. Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekibin öne geçmesinin ardından, son dakikalarda Manisalı Oktay’a çıkan kırmızı kart sahayı karıştırdı. Herkesin yumruklarının havada uçuştuğu bu kavga sonrası yalnızca Kocaelispor’lu Ömer’in kırmızı kart görmesi, hakem Bülent Demirlek’in ayıbıydı.

Sonuçta 1-1’lik skor iki takıma da yaramadı ve oyuncular saha ortasına yığılıp kaldı.

Son 4 haftaya girilirken düşme hattı da iyice karıştı. Yimpaş Yozgatspor, Adana Demirspor ve Mersin İdman Yurdu, aldıkları kritik galibiyetlerle çok önemli 3 puanlara imza attılar.

Haftanın Takımı: BŞB ANKARA

Haftanın Teknik Direktörü: Reha Kapsal (BŞB Ankara)

Gol Kralı: 17 GOL Ümit İnal (Altay)

Haftanın Hakemi: Metin Aydoğan (Y.Yozgat-İzmir)

KART CEZALILARI

Kırmızı Kart:
Oktay (Vestel Manisa), Ömer (Kocaeli)

Sarı Kart: Remzi (Adana Demir), Cem, Sinan (Antalya), Gökhan (Altay), Serkan (Kayseri), Uğur (Kocaeli), Emre, Tolga (T.Telekom), Nezir (V.Manisa), Ömür, Cem, Yasir (Y.Yozgat)

HAFTANIN KARMASI

HABİP (BŞB Ankara)
HAYATİ (BŞB Ankara)
ÖZGÜR VURUR (Mersin İY)
ARMAĞAN (Adana Demir)
MUTTALİP (Ç.Dardanel)
YASİR (Y.Yozgat)
MEHMET (Kocaeli)
UFUK (Mersin İY)
ALİ (Erciyes)
MURAT BÖLÜKBAŞ (Sakarya)
CENGİZHAN (Erciyes)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!