Sevgi Dolu DokunuÅŸlar

Güncelleme Tarihi:

Sevgi Dolu DokunuÅŸlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 12:35

Bebeğinizin Dünyaya Açılan Penceresi

Haberin Devamı

Bebeğiniz için beslenmek kadar önemli olan şeylerden birinin ona dokunmanız olduğunu biliyor muydunuz? Teni sizin teninize temas ettiğinde hissettiği sevgi ve yaşadığı mutluluk bebeğinizin sağlıklı gelişimi için gereklidir. Çünkü sizin sevgi dolu dokunuşlarınız bebeğinizde hormonel ve fizyolojik değişimleri tetikleyerek duygusal, sosyal ve zihinsel gelişimine yardımcı olur.


Kelimelerin henüz anlam kazanmadığı dönemlerde küçük bir dokunuş bebeğinize her şeyi anlatır. Prima Premium Care adlı ürünü için yaratılmış sitesinde  kendi annelerin, çocuklarıyla aralarındaki o sevgi dolu ve hassas dokunma anlarının fotoğraflarını gönderebileceği bir yarışma başlattı. Siz de çocuğunuzla olan resimlerinizi gönderin ve ödül kazanma şansı kazanın.

BebeÄŸinizin cildinin her zaman yumuÅŸak ve saÄŸlıklı kalması için Prima ÅŸimdiye kadar ki en iyi Prima olarak nitelendirdiÄŸi Prima Premium Care ürününü piyasaya sürdü. Prima Premium Care, anne elinden sonra en yumuÅŸak dokunuÅŸtur. Ãœstün Absorbaway tabakaları sayesinde Prima Premium Care ile bebeÄŸinizin cildi hem yumuÅŸacık hem de saÄŸlıklı olur.Â

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!