Sessiz zafer

Güncelleme Tarihi:

Sessiz zafer
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2004 16:53

A Kategorisi'nde geride bıraktığımız hafta bazı statlarda gol sevincini sadece futbolcular yaşadı. İzmir, Kocaeli ve Adapazarı'nda bu hafta tribünlerde bir kısmı kırık olan kotuklardan başka bir şey yoktu. Çünkü Göztepe, Kocaelispor ve Sakaryaspor ceza çekiyordu.

Taraftarla güzel

Taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan bu 3 takım, sahadan galibiyetle ayrıldı. Göztepe, Kocaeli ve Sakarya belki 3 puana ulaştı, ama futbolun tribünde olay çıkaranlar olmadığı müddetçe taraftarla güzelleştiği de bir kez daha görüldü.

Yine son dakika

Vestel Manisa son dakika gollerine bu hafta da devam etti. Mersin İY, Antalya ve Göztepe'yi son anlarda attığı gollerle geçen Mustafa Denizli'nin öğrencileri bu kez kazanamadı. Ancak Manisa, zorlu Altay deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen bulduğu gol ile liderliği korudu.

Bu hafta A Kategorisi ilginç bir buluşmaya sahne olacak. Fenerbahçe'de birlikte görev yapan Mustafa Denizli ile Oğuz Çetin karşı karşıya gelecek. Vestel Manisa ile Kayseri'nin buluşması ilgi ile izlenecek. Bakalım gülen usta Denizli mi, yoksa çırak Çetin mi olacak.

Taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle ceza alan Göztepe, Kocaelispor ve Sakaryaspor, seyircisiz oynadıkları maçlardan 3 puanla ayrıldı.

Haftanın Takımı: Kayseri Erciyes

Haftanın Teknik Direktörü: Hüseyin Hamamcı (Kayseri Erciyes)

Gol Kralı: 16 Gol M.Şen (Dardanel), Ümit (Altay)

Haftanın Hakemi: Hamza Mısır (Kayseri-T.Telekom)

Kart Cezalıları

Kırmızı Kart: Bülent (V.Manisa), Koray (Y.Yozgat).

Sarı Kart: M.Ali, Mehmet (K.Erciyes), Can (Karşıyaka), Altay Can (Mersin İY), Mehmet (Sivas), Tahsin (Y.Yozgat).

HAFTANIN KARMASI

LEVENT (T.Telekom)
CİHAT (Kocaeli)
ALPARSLAN (Erciyes)
GÖKHAN (Altay)
GÖKHAN (Erciyes)
UĞUR (Kocaeli)
TANER (Antalya)
UFUK (Y.Yozgat)
MEHMET HAKKI (Kayseri)
MUSTAFA CEVİZ (Göztepe)
MURAT (Sakarya)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!