Serkan Balcı baba oldu

Güncelleme Tarihi:

Serkan Balcı baba oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2010 14:23

Trabzonspor'da son dönemdeki performansıyla büyük beğeni toplayan Serkan Balcı ve eşi Berfin Balcı'nın bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Haberin Devamı

İstanbul'da doğan minik bebeğe Hira ismi verildi. Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamada da, minik bebek Hira'ya sağlıklı ve mutlu, uzun ömür dileklerinde bulunuldu.

CEMİL USTA VE MUSTAFA GEDİK ANILDI

Trabzonspor'un efsane takım kaptanı Cemil Usta ile eski futbolcu ve antrenörlerinden  Mustafa Gedik, ölüm yıl dönümlerinde törenle anıldı. Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneğe tarafından Cemil Usta'nın Boztepe Ahi Evren  Mezarlığı'ndaki  kabristanı başında anma törenine, derken başkanı Serdar Bali, yönetim kurulu üyeleri ve eski futbolcular katıldı.

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Serdar Bali, Trabzonspor'un bu günlere gelmesinde eski kaptan Cemil Usta'nın yerinin ayrı olduğunu belirterek, "Bugün hala onun Liverpool gibi dünya devi bir takıma attığı gol dillerden düşmemektedir. Kaptanımız Cemil Usta gibi rahmetle andığımız Mustafa Gedik'in de Trabzonspor'a önemli hizmetleri ve katkıları olmuştur. Ölüm tarihleri aynı güne rastlayan bu iki değerimizi anmanın burukluğunu yaşıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi. Kulübün internet sitesinden de yapılan açıklamada, yönetim ve divan kurulunun ortaklaşa aldığı karar gereği, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, iki eski futbolcu için bir anma töreni düzenleneceği vurgulandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!