Serena'nın gözü Avustralya Açık'ta

Güncelleme Tarihi:

Serenanın gözü Avustralya Açıkta
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2003 15:47

Dünya klasmanının eski bir nymarası ABD'li raket Serena Williams, ocak ayında başlayacak sezonun ilk "Grand Slam" tenis turnuvasına hazırlanmak için Hopman Kupası'ndan çekildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Geçen sezon Avustralya Açık ve Wimbledon tenis turnuvalarında şampiyon olan Serena Williams, dizindeki sakatlık ve daha sonra geçirdiği ameliyat nedeniyle, temmuz ayından itibaren kortlardan uzak kalmış ve Wimbledon'dan bu yana hiçbir turnuvaya katılmamıştı.

Hopman Kupası Direktörü Paul McNamee, Dünya klasmanında 3. sırada yer alan Williams'ın 19 Ocak'ta Melbourne'de başlayacak olan Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na konsantre olabilmek için kupadan çekildiğini bildirdi.

Williams'ın yerini, ABD takımından dünya klasmanının 5 numaralı raketi Lindsay Davenport'un alacağını kaydeden McNamee, ''Serena gelmediği için pişman ama biz Lindsay Davenport'u alarak harika bir takas yapmış olduk'' diye konuştu.

Williams, kupaya karışık çiftlerde James Blake ile katılarak, geçen yılki karışık çiftler şampiyonluğunu tekrarlamayı planlıyordu.

Haberin Devamı

Bu yılın ilk yarısında yaptığı 41 maçtan 38'ini kazanan ve Avustralya Açık ile Wimbledon turnuvalarında şampiyon olan  Williams, Fransa Açık'ta yarı final oynamış ve daha sonra dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle ABD Açık Tenis Turnuvası'na katılamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!