Serdar G.Saray'a imza atıyor

Güncelleme Tarihi:

Serdar G.Saraya imza atıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2010 11:32

Serdar Özkan’ın menajeri Ekrem Örenç, Beşiktaş’tan bekledikleri haber gelmediği için bugünden itibaren yurtiçi ve yurtdışından gelen teklifleri değerlendirmeye başlayacaklarını söyledi.

Radyospor’da Özür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Örenç, Serdar Özkan için Transfer Komitesi Başkan Yardımcısı Emin Önal’la 1 ay önce görüştüklerini belirterek, “Bize haber vereceklerini söylediler. Ancak hiçbir haber gelmedi. Biz bu hafta sonuna kadar bekledik. Davetiye gelmediği için bugün itibariyle görüşmelere başladık” dedi.    

SERDAR’A VERİLEN DEĞERİ UYGUN BULMADIK

Genç oyuncuya verilen değeri az bulduklarını dile getiren Örenç; “Serdar Özkan, Beşiktaş’ın öz çocuğu, 10 yaşından bu yana Beşiktaş’ta oynamış bir futbolcu.  54 tane resmi maç yaptığı sezonlarda bile, biz gidip başkaları gibi iyileştirme istemedik. Bu bir Beşiktaşlılık duruşudur” diyen Ekrem Örenç, kendisinin de Beşiktaşlı olduğunu ifade ederek,  “Bu sezon fazla oynamadı, ama oynadığı maçlarda iyiydi. Serdar’ın bir değeri vardır. Serdar, bu ülkenin en yetenekli futbolcularından. Ona verilen değeri biz uygun görmedik. Başka bir teklif istedik. O teklif gelmeyince biz de rotamızı çizmek zorunda kaldık” şeklinde konuştu.   

LİG BİTMEDEN ANLAŞMA İMZALAYACAĞIZ

Kesin olarak yurtiçi ya da yurtdışında bir takımla anlaşma sağlayacaklarını vurgulayan Örenç sözlerini şu şekilde tamamladı: “Lig bitmeden Sedar’ın durumu belli olacak.  Bekleme sürecinde başka büyük takımlardan ve Avrupa’dan son derece ciddi teklifler aldık. Cevabımız, “Önce Beşiktaş’tan haber almalıyız şeklindeydi. Artık tüm görüşmelere açığız. Serdar’a en uygun takımı seçeceğiz. Bu iş iki hafta içerisinde biter. Lig bitmeden bir takımla anlaşacağız. Serdar’ın rahat bir tatil yapmasını sağlayacağız.

Tüm bu açıklamalardan son Serdar Özkan'ın hafta arasında prensip anlaşmasına vardığı Galatasaray ile sezon sonuna kalmadan anlaşma imzalayacağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!