Serdar Aziz çok iddialı

Güncelleme Tarihi:

Serdar Aziz çok iddialı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2011 12:25

Bursaspor'un alt yapısından yetiştirdiği genç savunmacı Serdar Aziz, Beşiktaş maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kayserispor ve Mersin İdman Yurdu karşılaşmalarında takım oyunu ve iyi mücadele gösterdiklerini belirten Serdar Aziz, Bursaspor'un iki sezondur elde ettiği tecrübeleri her maçta sahaya olumlu olarak yansıtmaya çalıştıklarını ifade eden genç futbolcu, "İyi bir takım olduğumuzu iki maçta gösterdik. Takımdaki mükemmel hava inşallah bütün şehre yansır. 2010 ruhunu inşallah tekrar yakalarız. Bursaspor'u daha iyi yerlere getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi. Hazırlıklarımız çok iyi başladı. Eminim ki muhteşem bir atmosfer olacaktır. Taraftarımızın desteği ile Beşiktaş maçını geçerek 3'te 3 yapmak istiyoruz" diye konuştu.

"MOTİVE OLUYORUM"

Bursasporlu taraftarların 'Bursalı Serdar' diye kendisini çağırmasının kendisine gurur verdiğini ve motive ettiğini söyleyen Serdar Aziz, "Bunu taraftarlardan ben istemiştim. Artık beni böyle çağırıyorlar, bana böyle sesleniyorlar. Buda beni çok mutlu ediyor. Bana büyük moral kaynağı oluyor. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bir gün 16 numaralı formayla sahada olmayı çok istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!