Seçime git başkan

Güncelleme Tarihi:

Seçime git başkan
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2011 00:00

İkilinin görüşme sırasında Adnan Polat’a, “Çok yıprandın. Gelen çağrılara kulak ver. Artık seçime git başkan. Herkes için en doğrusu bu olacak” dediği iddia edildi.

GALATASARAY’da yaklaşan Mali Genel Kurul öncesi dün Mecidiyeköy’deki kulüp binasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Başkan Adnan Polat’ın öğle saatlerinde iki beklenmedik misafiri vardı. İzzettin Doğan ve Özkan Olcay...

En doğrusu bu

Sarı kırmızılı camianın iki önemli ismi Doğan ve Olcay, saat 15.00’te kulüp binasına gelerek başkan Adnan Polat ile görüştü. Muhalefet tarafından son haftalarda alınan kötü sonuçlar nedeniyle bir an önce kongreye gitmesi istenen Polat’a, İzzettin Doğan ile Özkan Olcay’ın da “Çok yıprandın. Çağrılara kulak ver. Ve artık seçime git başkan. Herkes için en doğrusu bu olacak” dedikleri iddia edildi.

Florya’ya gitti

Daha önce de “Ben ibra edilmek için Galatasaray Genel Kurul üyelerine seçim rüşveti vermem” diyen Polat’ın ise, yalnızca pazar günü yapılacak Mali Genel Kurulu düşündüğünü belirttiği ifade edildi. İzzettin Doğan ve Özkan Olcay ile yaklaşık 1 saat görüşen başkan, Mecidi-yeköy’deki bu sürpriz buluşmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçti.

Fikrimi sordular

Bu arada başkan Adnan Polat, dün akşam basın mensuplarına bir yemek verdi. Polat, yemekte isim vermeden Hürriyet’in adım adım görüntülediği bu gelişmeyi doğrulayarak; “Evet, bugün, camianın önemli büyükleriyle biraraya geldik. Bana fikrimi sordular.

Oturup düşüneceğim

Ben de onlara öncelikle Mali Genel Kurulu beklediğimi, Galatasaray’ın menfaatleri adına bir hafta oturup düşündükten sonra, ne gerekiyorsa onu yapacağımı söyledim” dedi.

Öztürk: Başarı kaçınılmaz

GALATASARAY’ın eksi başkan adayı Adnan Öztürk bir yazılı açıklamada bulunarak, “Sevgili Ünal Aysal Ağabeyimiz’in, Galatasaray’a olan derin sevgisi ve bağlılığı, başarılı iş hayatı ve uluslararası vizyonu, güçlü bir ekip ile tamamlandığında başarı kaçınılmaz olacaktır. Bu vesile ile Sayın Başkan Adnan Polat ve yönetiminden, hafta sonu yapılacak Mali Genel Kurulu fırsat bilerek, bir an önce seçimli genel kurul tarihini açıklamalarını talep ediyorum” dedi.

Mehmet Helvacı da başkan adayı

ÇALKANTILI günler geçiren Galatasaray’da bir başkan adayı daha ortaya çıktı. Daha önce adaylıklarını açıklayan Ünal Aysal ve Cemal Özgörkey gibi isimlerin ardından sarı kırmızılı kulübün mevcut yöneticisi Mehmet Helvacı da başkanlığa aday oldu. Helvacı adaylığını, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı’na bildirdi.
Başkan Adnan Polat da, bu gelişmeyi doğrularken, “Mehmet Helvacı başkanlığa aday olmuş, Divan Kurulu Başkanlığı’na bu konuda girişimde bulunmuş” dedi. Böylece sarı kırmızılı camiada Polat dışındaki adayların sayısı üçe yükseldi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!