Schalke uğurlu skoru buldu!

Güncelleme Tarihi:

Schalke uğurlu skoru buldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2011 00:00

Almanya 1. Ligi'nin 13. haftasında Schalke 04 sahasında Nürnberg'i 4-0 yenerek 25 puana yükseldi.

Haberin Devamı

Veltins Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi takımın gollerini 13 ve 66. dakikada Huntelaar, 39. dakikada Raul ve 84. dakikada Holtby kaydetti.

Schalke bu galibiyetle 25 puana çıktı. Nürnberg ise 12 puanda kaldı.

FC Köln ile Mainz arasında oynanacak olan karşılaşmanın hakem Babak Rafati'nin otel odasında intihara teşebbüs etmesinin anlaşılması üzerine ertelendiği açıklandı.

Rafati'nin otel odasındaki küvette bileğini keserek intihara teşebbüs ettiği şu anda hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Yaşanan şok olay nedeniyle maçın başka bir tarihe ertelendiği duyuruldu. Rafati'nin neden intihar ettiğine dair bir bilgi verilmedi.

BAYERN EVİNDE DAĞILDI

Bundesliga'da lider olan Bayern Münih geçen sezonun şampiyonu Dortmund'a kendi evinde 1-0 mağlup oldu. Maçın tek golünü 65. dakikada Götze attı.

Haberin Devamı

Bayern Münih bu skorla 28 puanla liderliğini sürdürürken en yakın rakibi Dortmund 26 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Günün en gollü maçı ise Borussia Mönchengladbach ile Werder Bremen arasında oynanan karşılaşma oldu. Maçın golleri 16. dakikada Herrmann 23., 38. ve 52 dakilarda Reus, 53. dakikada ise Arango'dan geldi.

Bu skorla geçen hafta 3. sırada bulunan Werder Bremen beşinciliğe gerilerken geçen hafta 4. sırada bulunan Gladbach ise üçüncülüğe yükseldi.

Günün diğer karşılaşmasında Freiburg ile Hertha Berlin 2-2 berabere kaldı. Herhta Berlin'in golleri 20. dakikada Ramos 45. dakikada Niemeyer'den gelirken Freiburg bu gollere 61. ve 90. dakikada Reisinger ile cevap verdi.

Günün son karşılaşmasında Wolfsburg Hannover'i 4-1 yendi. Hannover'in gollerini 22. ve 36. dakikada Salihamidzic, 55.dakikada Chris ve 74. dakikada Madlung kaydederken Wolfsburg 43. dakikada Christian Schulz ile tek gol bulabildi.

Diğer sonuçlar

Freiburg 2-2 Hertha Berlin
Mönchengladbach 5-0 Werder Bremen
Wolfsburg 4-1 Hannover 96
Bayern Münih 0-1 Borussia Dortmund

Schalke uğurlu skoru buldu

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!