Sayitoğlu: Gökdeniz ve Yattara satılık değil

Güncelleme Tarihi:

Sayitoğlu: Gökdeniz ve Yattara satılık değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2008 12:28

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz’i hiçbir zaman satmayı düşünmediklerini ifade ederek, transfer dedikodularından rahatsız olduklarını söyledi.

Yattara 2010'a kadar Trabzon'da

Sayitoğlu, “Bu futbolcumuz ile ilgili çıkan transfer haberleri bizleri rahatsız ediyor. Kendisi için kulübümüze gelen teklifleri fiyatına bakmadan reddediyoruz. Çünkü Gökdeniz bizim için önemli bir futbolcu. Göndermeyi düşünmediğimiz bir futbolcuya transfer teklifi gelmesi çok doğru değil. Yattara içinde sürekli olarak açıklama yapmamıza rağmen, kendisi ile ilgili olarak devamlı transfer haberleri çıkıyor. Bu futbolcu da satılacaklar listemizde yer almıyor. Hatta şu anda takımdan satmayı düşündüğümüz futbolcu yok” dedi.

Gökdeniz Karadeniz ise kendisine gelen transfer teklifleri konusunda yorum yapmazken, “Trabzonspor’da mutluyum. Burada büyük başarılara imza atmak istiyorum” diye konuştu.

RAHAT NEFES ALDILAR

Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli’nin, “Şu anda takımdan kimseyi göndermeyi düşünmüyoruz” açıklaması ile rahat bir nefes olan Musa, Ayman, Ferhat ve Erdinç performansları ile göz dolduruyor. İdmanlarda teknik direktör Ersun Yanal’ın gözüne girmek için yoğun bir şekilde çalışan futbolcular, takımda kalmaktan mutlu olduklarını söylediler.

Bordo-mavili takımın Gineli futbolcusu İbrahima Yattara ile birlikte idmanların neşe kaynağı olan Mısırlı futbolcu Ayman, takım olarak bulundukları noktanın kendisini çok üzdüğünü söyledi. Ayman, ligde seri galibiyetler alarak üst sıralara doğru tırmanacaklarına inandığını belirterek, “Aslında kaliteli bir takımız ancak çok büyük şansızlıklar yaşadık. Geçmişe bakarak bunları tekrar sıralamaya gerek yok. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor. Takımımızı bulunduğu noktadan hak ettiği yere getirmek için çok yoğun çalışmamız gerekiyor” dedi.

HEDEF ÜST SIRALAR

Bu arada Fortis Türkiye Kupası’na veda eden Trabzonspor, ligde üst sıralara tırmanmanın planlarını yapıyor. Futbolculardan rahat olmalarını isteyen teknik direktör Ersun Yanal, yönetimin yapacağı transferleri beklerken, bordo mavili yöneticiler de transfer görüşmelerine hız verdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, gelinen noktada yönetim olarak da üzgün olduklarını belirterek, “Kupadan elendiğimiz için gerçekten çok üzgünüz. Ancak Trabzonspor’u ligde üst sıralara tırmandırmak için transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şu anda görüşmede olduğumuz birçok oyuncu var. İki veya daha fazla yabancı futbolcu aldığımız taktirde takımın çok daha güçleneceğine inanıyoruz. Alacağımız futbolcular hem Trabzonspor’u, hemde camiayı yeniden ayağa kaldıracaktır. Hedefimiz ligde çıkış yakalamak” dedi.

Baturoğlu, hafta sonu Gençlerbirliği Oftaşspor ile oynayacakları maçı da kazanmak istediklerini belirterek, “En azından taraftarlarımızın yüzünü güldürmek için bu maçı kazanmamız gerekiyor” diye konuştu.

TRABZONSPOR, OFTAŞ İLE İKİNCİ KEZ

Trabzonspor, cumartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Gençberlirliği Oftaşspor ile lig tarihinde bugüne kadar bir kez karşılaştı. 2007 - 2008 sezonunun ilk yarısında Ankara’da oynanan ilk maçta bordo mavili takım, Gençlerbirliği Oftaşspor’u Umut ve Gökdeniz’in attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Ersun Yanal ile kendi sahasında oynadığı 4 maçtan üçünü kazanan Trabzonspor, bir maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 7 gol bırakan Trabzonspor, kalesinde ise 5 gol gördü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!