Sarıca'dan hakemlere tepki

Güncelleme Tarihi:

Sarıcadan hakemlere tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2011 09:54

Efes Pilsen Başantrenörü Ufuk Sarıca, Fenerbahçe Ülker'e yenildikleri maçta hakemlerin zaman zaman rakibin sertliğine müsaade ettiğini söyledi.

Sarıca, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarı istedikleri hiçbir şeyi yapamadıkların vurgulayarak, “Özellikle hücumda bir telaş hakimdi. İkinci yarı bunları düzeltip, savunmadaki sertliğimizle maçı kazanacak hale geldik” dedi.

Karşılaşmada geriye düşmelerine karşın oyun disiplininden kopmadıklarını belirten Sarıca, şöyle konuştu:
“İki Avrupa Ligi takımının sert mücadelesini izledik. Rakibimizi tebrik ediyorum ama sahada bir tarafa zaman zaman daha fazla sertlik konusunda müsaade ediliyorsa, o zaman burada yanlış var. İki takım da bu ülkenin basketboluna hizmet ediyor. Özellikle Rakocevic'in bir pozisyonu vardı. Bunları konuşmak benim tarzım değil ama altını çizmeden geçemeyeceğim. Ortaya konan mücadele ve ikinci yarıdaki oyun disiplinimiz, şampiyonluk için umut ışığı olmuştur.”

Efes Pilsenli oyuncu Igor Rakocevic de hakemlerin bazı kararlarından dolayı sinirli olduğunu ifade ederek,
“Karşılaşmada verilen bazı kararlardan dolayı sinirliyim. Bugün maruz kaldığımız davranışlara karşı kulübümüzdeki tüm bireyler çok rahatsız. Muhtemelen rakibimizle play-off'ta yarı finalde karşılaşacağız. Bugün çok iyi oynadık, Play-Off'larda daha iyi olacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!