Sararmadan kazan

Güncelleme Tarihi:

Sararmadan kazan
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 22:33

Gomez, Quaresma, Beck, Olcay ve İsmail, Rize’de sarı kart görürse Trabzon’da oynayamayacak. Ara transferler Marcelo ve Alexis de talimat gereği erteleme maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, Çaykur Rizespor karşısına 3 puan hedefiyle çıkacak ancak siyah beyazlılarda özellikle 5 oyuncu çok dikkatli olmak zorunda. Zira Beşiktaş’ta Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma, sarı kart cezası sınırında! Bu futbolcular, Rize karşısında sarı görürse zorlu Trabzonspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak. 

TÖRE DE İYİLEŞMEDİ

Stoperler Marcelo ve Alexis de ertelenen Trabzon maçında oynayamayacak. Çünkü bu iki isim normal takvimdeki Trabzon maçından sonra transfer edilmişti. Eğer bu akşam siyah beyazlıların ceza sınırındaki 5 oyuncusu kart görürse, iki stoperiyle birlikte eksik sayısı 7’ye çıkacak. Gökhan da sakat olduğundan Beşiktaş, Rize’de sararmadan kazanmak zorunda!

HER ŞEY BEŞİKTAŞ’IN ELİNDE

Haberin Devamı

KASIMPAŞA’yı çalıştıran Beşiktaş’ın eski hocalarından Rıza Çalımbay, şampiyonluk yarışında siyah beyazlıların kimseye bağımlı olmadığını söyledi. Çalımbay, “Her şey Beşiktaş’ın kendi elinde; puan kaybetmezse o zaman istediği mutlu sona ulaşır. Fenerbahçe veya Beşiktaş bir puan kaybetse, bir anda her şey değişebilir” dedi.

Rıza Çalımbay, bir gün yeniden Beşiktaş’ı çalıştırmak ve başarılı olmak istediğini de sözlerine ekledi...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!