Santrfor için devlerle dans

Güncelleme Tarihi:

Santrfor için devlerle dans
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2008 00:14

Yabancı transferinde strateji belirlendi. Ünlü kulüpler piyasadan çekildikten sonra listede bulunan isimler için kulüplerine resmi teklif götürülecek.

SON yıllarda yabancı oyuncu transferinde belli bir strateji ile çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi bu kez işi ağırdan alıyor. Pivot santrfor arayışındaki yönetim kapısını çaldığı oyunculara ünlü kulüplerin talip olması nedeniyle şimdilik kaydıyla geri çekilmeye karar verdi. Euro 2008 nedeniyle dev kulüplerin de beklemeye çekildiğini öğrenen yöneticiler, aceleci davranarak yüksek bonservis bedeli ödemek istemiyor. Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Milan, İnter, Bayern Münih, Lyon gibi kulüplerin ekonomik açıdan güçlü olduğu için yıldızları kolaylıkla renklerine bağlaması nedeniyle devlerle dans şekline dönüşen piyasada sessizlik yaşanıyor.

İnter’in Adriano, Barcelona’nın Ronaldinho ve Eto’o, Chelsea’nin Shevchenko ile sorun yaşaması üzerine forvet arayışında olduğu biliniyor. İspanya, İngiltere, İtalya, Fransa ve Almanya’daki dev kulüplerin transferi işlemlerini tamamlamasından sonra kolları sıvayacak olan Fenerbahçe, görüştüğü isimlerden biriyle anlaşmaya çalışacak.

Büyük bir gizlilik içinde yürütülen transfer faaliyetleri içinde Sevillalı Kanoute, CSKA Moskovalı Lowe, St.Etienne’den Gomis, Feyenoord’dan Roy Makay gibi ünlü isimler bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!