Sanata yatırım

Boyner Ailesi, önceki gün düzenlediği etkinliklerle güne damgasını vurdu.

Haberin Devamı

İlk olarak Cem Boyner’in kızı Elif Boyner, “Görünürün Ötesinde” adını verdiği ilk kişisel sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Aynı gün Nişantaşı’ndaki Beymen mağazasında ise Christian Louboutin’in 20. yıl için özel olarak hazırladığı koleksiyon sergilendi.

İlk kişisel sergi

Elif Boyner’in “Görünürün Ötesinde” adını verdiği ilk kişisel sergisinin, Teşvikiye Palas’taki Pilevneli Project adlı galerideki açılışına iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. “Sualtı” ve “Uzaklardaki Yakın” adlı fotoğraf sergilerine imza atan Cem Boyner, sanata gönül veren kızı Elif Boyner’in ilk sergisinde onu yalnız bırakmazken, annesi Bilgün Sazak da geçtiğimiz ay nişanlanan küçük kızı Emine Boyner ve nişanlısı Ali Kürşat ile davete katıldı.

Özel koleksiyon

Haberin Devamı

Kırmızı tabanlı ayakkabılarıyla ünlü Christian Louboutin’in 20. yıl için özel olarak hazırladığı koleksiyon, Beymen Nişantaşı mağazasında tanıtıldı. Her yıldan bir modelin yeniden yorumlanarak hayata geçirildiği koleksiyon moda tutkunlarını buluştururken, Christian Louboutin tasarımı çantalar da büyük ilgi gördü.

Yazarın Tüm Yazıları