Şampiyonlar Ligi şansımız yüzde 80

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi şansımız yüzde 80
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2009 00:00

Sadri Şener, ligi ikinci bitireceklerini iddia ederken, Hırvat Perisic ve Kanadalı Hutchinson’la ilgilendiklerini doğruladı.

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, cumartesi günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı. DHA’ya konuşan Şener, "Sahamızda Fenerbahçe’yi mağlup ederek Sivasspor’un puan kaybını bekleyeceğiz. Zaten son maçlarda Fenerbahçe’yi hep yeniyoruz. Bu maçta da taraftarlarımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz. Ben Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansımızı yüzde 80 olarak görüyorum. Sezon sonunda hangi Avrupa Kupası’na katılacaksak, ona göre takım kuracağız. Biz her ihtimale karşın Şampiyonlar Ligi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne katılmamız durumunda çok ciddi bir ekonomik girdi de kazanacağız" dedi.

Teknik direktör arayışları ilgili bilgi veren Şener, "Şenol Güneş’in Seul Kulübü ile sözleşmesi sürüyor. Bizim teklifimizi değerlendirmesi için önce kendi kulübüyle görüşmesi lazım. Cuma günü Seul yöneticileriyle bir araya gelecek. Biz şu anda beklemedeyiz" diye konuştu. Futbolcu transferine de değinen Sadri Şener, Hırvat orta saha oyuncusu Ivan Perisic ve Kanadalı ön libero Atiba Hutchinson’la ilgilendiklerini açıkladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!