Şampiyon yine Kanal D

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon yine Kanal D
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2008 00:00

Yeni konseptiyle büyük ilgi gören Lotto Media Cup'ta şampiyonluk kupasına bir kez daha Kanal D uzandı.

Haberin Devamı

Türk medyasının en prestijli spor organizasyonu Lotto Media Cup Futbol turnuvası, Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Pürenli Yaylası'nda yazılı ve görsel medya kuruluşlarının oluşturduğu 24 takımın katımlıyla gerçekleşti.

Bu yıl yedinci kez gerçekleştirilen ve ilk kez şehir dışında, konaklamalı ve iki günlük festival havasında gerçekleşen Lotto Media Cup'a, basın çalışanları büyük ilgi gösterirken zorlu maratondan, bugüne kadar kazandığı şampiyonluklarla kırılması güç bir rekora imza atan Kanal D dördüncü kez zaferle ayrıldı.

İki gün boyunca, futbol konseptine uygun olarak minyatür kale futbol karşılaşmasından ayak tenisine, langırttan tenise, PlayStation'dan futbol bilgi yarışmasına bir çok etkinlikle zenginleşen festivalde yarışmacılar hem eğlenme hem de Lotto'dan bir çok sürpriz ödül kazanma şansı yakaladı.

Haberin Devamı

Düzce Valisi Bülent Kılınç'ın katkılarıyla gerçekleşen festivale, 144 medya mensubunun yanı sıra spor yazarları Vedat Okyar, Haldun Domaç ve Ahmet Çakır, Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sebahattin Toprak, Gölyaka Kaymakamı Tayfur Elbasan, Düzce Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, Düzce Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gönül Günaydın ve Lotto Genel Müdürü Veysel Öğrünç katıldı.

Fox'un başarılı spikeri Bilgehan Demir'in sunumuyla renk kattığı organizasyonda rakiplerini son derece heyecanlı maçlar sonunda geride bırakan, turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Asım Çoban kaptanlığındaki Kanal D, Lotto Media Cup tarihindeki dördüncü şampiyonluğuna imza attı. Kanal D'ye finalde yediği son dakikada yediği golle kaybeden Star ikincilik kürsüsüne çıkarken bronz madalya Fox'u mağlup eden Yenişafak'a gitti.

LANGIRT'IN YILDIZI STAR

Masada da en az sahadaki kadar usta olduklarını gösteren medya çalışanları, langırt turnuvasında festivalin ikinci büyük heyecanını yaşadı. Bileklerin çalıştığı maçlardan şampiyonlukla ayrılan takım Star gazetesi olurken ikinciliği Fotomaç, üçüncülüğü Fotogol aldı.

İTALYA YOLU GÖZÜKTÜ

Kupa töreninde konuşan Lotto Genel Müdürü Veysel Öğrünç, 2010 yılında yapılacak Lotto Media Cup'ta, yarı finale kalma başarısı gösteren ilk dört takımı İtalya'daki meslektaşlarının da katılacağı uluslar arası bir turnuvaya götürmek istedikleri müjdesini vererek "Bu konuda İtalya merkezimizle temaslarımız yoğun bir şekilde devam ediyor." dedi.

Haberin Devamı

Türkiye'de ilk kez gerçekleşen futbol festivaline büyük ilgi gösteren medya mensupları, önümüzdeki sene Türkiye'nin bir başka güzel coğrafyasında yapılacak Lotto Media Cup'ta buluşmak için şimdiden sözleştiler.

LOTTO MEDİA CUP'A KATILAN TAKIMLAR

Doğan Haber Ajansı, Futbol Plus, Goal, Futbol Extra, İhlas Haber Ajansı, İhlas Magazin Grubu, Kanal 7, Kanal D, Kanal 24, Milli Gazete, Star, Tgrt Haber, Yenişafak, Zaman, Fox, Cumhuriyet, Düzce Basın Birliği, Düzce Gazeteciler Cemiyeti, Lotto Türkiye, Fotomaç, Fotogol, Fanatik, Star gazetesi, Kanal 24.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!