Şampiyon taçlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon taçlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2006 00:00

Sarı kırmızılıların 2006-2007 sezonunda Ali Sami Yen’deki ilk karşılaşması tam bir şölene sahne olacak. Cimbom’un şampiyonluk kupasını maç öncesi Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy verecek.

TURKCELL Süper Lig’de 2005-2006 sezonunu, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi son hafta geçerek şampiyon tamamlayan Galatasaray, kupasına bugün kavuşacak. 2006-2007 sezonunun sahasındaki ilk karşılaşmasında Kayserispor’la oynayacak sarı kırmızılılar, maç saatinden önce Ali Sami Yen Stadı’nı tam bir karnaval alanına çevirecek. Tam bir şenlik havasında gerçekleştirilecek törende, G.Saray’ın şampiyonluk kupasını ise, saat 20.30’da Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy verecek.

Tişört giyin çağrısı

Aynı zamanda sarı kırmızılı ekibin yeni sezondaki hedefini yansıtan, "2007 Hedef 17" sloganı da bugünkü Kayserispor maçı öncesi duyurulacak. Galatasaray yönetimi bu nedenle taraftarlardan özel olarak hazırlanan "2007 Hedef 17" tişörtlerini giyerek stada gelmelerini istedi. Tişörtlerin ise, dünden itibaren İstanbul’daki GS Store’larda 19,50 ve 18,50 YTL’lik fiyatlarla satışa sunulduğu bildirildi. Bu arada Ali Sami Yen Stadı’ndaki son lig maçını geçen sezonun son haftası yine Kayserspor ile oynayan ve o günkü mücadele sonunda şampiyonluğu kazanan sarı kırmızılılar, fikstürün bir cilvesi olarak yeni sezonda da seyircisine Kayserispor maçıyla "merhaba" diyecek. Ligin ilk haftasına deplasmanda Ankaraspor’la 1-1 berabere kalarak iyi bir başlangıç yapamayan sarı kırmızılı ekip, geçen sezon 3-0 mağlup ettiği rakibini bir kez daha devirerek, ligde 3 puanla da tanışmak istiyor.

Avrupalıların maçı

G.Saray-Kayserispor mücadelesi ayrıca, hafta arası Türkiye’ye Avrupa kupalarında büyük gurur yaşatan iki ekibin randevusu olarak da dikkat çekiyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti’nin Mlada Boleslav ekibini 5-2 mağlup ederek Devler Ligi’ne katılma yolunda önemli bir avantaj kazanan G.Saray ile UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Arnavutluk’un KF Tiran takımını deplasmanda 2-0 yenerek tur yolunda önemli bir adım atan Kayserispor bu kez ligimizde kozlarını paylaşmış olacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!