Saldırıdan 2 saat önce Mehmet Topal...

Güncelleme Tarihi:

Saldırıdan 2 saat önce Mehmet Topal...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 17:48

Aracında silahlı saldırıya uğrayan Mehmet Topal, saldırıdan 1 saat önce Fenerbahçe antrenmanına getirilen Somalı maden şehitlerinin çocuklarıyla özel olarak ilgilenmişti.

Haberin Devamı

Somalı maden şehitlerinin çocuklarının, Hürriyet'in "Soma'nın hayalleri var" projesi kapsamında İstanbul'a yaptıkları ziyaretin bugün ilk durağı, Fenerbahçe'nin Samandıra'daki Can Bartu tesisleri idi.
Somalı çocuklar, Fenerbahçe'nin antremanını izlediler, Fenerbahçeli futbolcularla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiler.

Saldırıdan 2 saat önce Mehmet Topal...

Yardımseverliği ile tanınan Mehmet Topal, Somalı çocukların ziyaretinde de farkını gösterdi. İdmanı izlemeye gelen çocuklarla tek tek ilgilenen Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal da birçok yardım organizasyonunda gönüllü olarak çalışıyor.

Yıldızhan, Van Persie ile "high five" yaptı, teknik direktör Pereira ile sohbet etti. Nani gelerek, tek tek tüm çocukların elini sıktı.
Ancak Somalı çocukların en çok gönlünü kazanan tek bir futbolcu vardı; Mehmet Topal.

Haberin Devamı

Saldırıdan 2 saat önce Mehmet Topal...
Fenerbahçeli futbolcular, teknik direktör Pereira antremana ara verdiğinde, izleyici bölümündeki Somalı çocukların yanına topluca gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HERKES GİTTİ, BİR TEK MEHMET TOPAL KALDI
Ardından tüm futbolcular antremana dönerken, Mehmet Topal çocukların yanında kalıp, tek tek onlarla ilgilendi, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Uzun uzun hatırlarını sordu. Ardından, teknik direktörün uyarısı üzerine antremana döndü.
Topal'ın bu özel ilgisi, Somalı çocukların gönlünü kazanmasına yetti.

Bu güzel anılardan sadece bir-iki saat sonra, İstanbul turu sürerken, gelen Mehmet Topal'a silahlı saldırı haberi, en çok da Somalı çocukları üzdü.

Tek teselli ise, Topal'ın saldırıdan herhangi bir zarar görmeden kurtulması oldu.

Saldırıdan 2 saat önce Mehmet Topal...
FENERBAHÇELİ MEHMET TOPAL'A SİLAHLI SALDIRI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!