Sakatlık raporu krizi

Güncelleme Tarihi:

Sakatlık raporu krizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2013 00:37

Hollanda Milli Takımı, Kuyt’ın sağlık ve idman raporlarını sarı lacivertli kulübe gönderdi. F.Bahçe cephesi, “Bunun aynısı ay yıldızlı formayı giyen oyuncularımız için neden yapılmıyor” diye isyan etti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE U-20 Milli Takımı’nda sakatlanan Salih Uçan’ın MR’ının çekilmediği gerekçesiyle öfkesini sürdürürken dün Hollanda Milli Takımı’ndan gelen bir rapor sarı lacivertlileri bir kez daha şaşkına çevirdi.

Hollanda kadrosunda yer alan Dirk Kuyt ile ilgili Fenerbahçe’ye gönderilen sağlık ve antrenman raporlarını gören teknik adamlar bu konuda hayranlıklarını gizleyemediler. Kendi futbolcularının sakatlığı konusunda bilgilendirilmediklerini söyleyen Fenerbahçe teknik heyeti, Kuyt’ın raporunun bir benzerinin Türk Milli Takımı’na giden futbolcuları için de gönderilmesi gerektiğini ifade etti.

NEDEN BİLGİLENDİRİLMİYORUZ

FENERBAHÇE’de hatırlanacağı gibi Gökhan Gönül de geçtiğimiz sezon milli takımda sakatlanmış ve sarı lacivertli kulüp bu sakatlığın kendilerinden gizlendiğini iddia etmişti.

Haberin Devamı

O dönem büyük tartışmalar yaşanmış ve Fenerbahçe Kulübü, Gökhan Gönül’ün raporlarının gizlenerek futbolcunun çok daha ağır bir sakatlık yaşamasına neden olunabileceğini belirtmişti. Salih krizinde de geçen sezonki tablo yaşandı.

HÜRRİYET DÜN DUYURMUŞTU

FENERBAHÇELi Salih Uçan’ın Milli Takım’da sakatlığını gazetemiz Hürriyet dün ‘Çıldırtan sakatlık” başlığıyla böyle duyurmuştu.

FENERBAHÇE Federasyon’a başvuracak

FENERBAHÇE, Futbol Federasyonu’na başvurarak “Biz milli maçlardan önce futbolcularımızın sağlık raporlarını size veriyoruz. Siz de oyuncularımız sakatlığında bize düzenli olarak bilgi verin” diyecek.

Sakatlıkta bizim bir ihmalimiz yok

FENERBAHÇELİ Salih Uçan’ın U-20 Milli Takımı’nda sakatlandığı ve bunda da milli takım doktorlarının ihmali olduğu iddialarına U-20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar sert çıktı. Uçar, “Salih, Portekiz maçı sonrası ağrısı olduğunu söyledi. Antrenmana çıkarmadık, sonraki maçta da oynatmadık. Bizim açımızdan bir ihmal ve sıkıntı yok” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!