Sakarya Belediyesi'nden altyapıya destek

Güncelleme Tarihi:

Sakarya Belediyesinden altyapıya destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2012 15:46

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'a altyapı çalışmalarında destek verecek.

Kulüp başkanı Vedat Yaşlıca ve yönetim kurulu üyelerinin belediyeyi ziyaretinde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gençlerin spora ve topluma kazandırılmasını istediklerini söyledi.

Toçoğlu, Sakaryaspor'a imkanları ölçüsünde sürekli destek verdiklerini belirterek, “Hem kulübümüzün bugününü hem de şehrimizin geleceğini düşünerek Sakaryasporumuz'un altyapısına tam destek vereceğiz, sorumluluğu almış bulunuyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Yeşil siyahlı ekibin daha iyi yerlere gelmesini istediklerini ifade eden Toçoğlu, üzerlerine düşen görevi yapacaklarını bildirdi.

Konuyla ilgili bir süredir bazı görüşmeler gerçekleştirdiklerini anımsatan Toçoğlu, “Bugün Sakaryasporumuz'un yeni yönetimiyle de konuyu görüştük. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryasporumuz'un altyapısının sorumluluğunu almış bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak hem kulübümüzün bugününü hem de şehrimizin geleceğini düşünerek bu kararı aldık” şeklinde konuştu.

"Çok daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız"

Kulüp başkanı Yaşlıca ise altyapıda yetenekli oyunculara sahip olduklarını ancak yeterince imkan bulamadıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin kararıyla Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracaklarını vurgulayan Yaşlıca, “Başkanımız bize her konuda, her zaman açık destek vermiştir. Desteklerinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da çok daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Her zaman istişareyle birlik ve beraberlik içinde Sakaryaspor'un başarısı için çalışacağız” diye konuştu.

Altyapıdaki yetenekli oyuncuların yıllardır çok zor şartlar altında çalıştıklarını ifade eden Yaşlıca, “Başkanımızın bu girişimiyle Sakaryaspor altyapısında arzuladığımız ve istediğimiz şartlar oluşacaktır. Altyapımız, takımımızın geleceği anlamında son derece önemlidir. Bu nedenle çok önemli bir adım attık bugün” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!