Sağlam teklif etti, Semih teşekkür etti

Güncelleme Tarihi:

Sağlam teklif etti, Semih teşekkür etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2010 16:18

Bursaspor, Fenerbahçe'nin tek taraflı sözleşme uzatması üzerine kulüple arası açılan yetenekli futbolcu Semih Şentürk'e talip oldu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın teklifine Semih'in, "Hedefim Avrupa" cevabını verdiği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Bursaspor'da transfer görüşmeleri sürüyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Vederson'u renklerine katan yeşil beyazlı ekip, bu kez de Fenerbahçe ile arası açılan Semih Şentürk'e talip oldu. Fenerbahçe'nin tek taraflı sözleşme uzatması üzerine sarı lacivertli kulüple arası açılan Milli futbolcuyu teknik direktör Ertuğrul Sağlam arayarak teklifte bulundu.

"FENERBAHÇE DIŞINDA BİR TAKIMDA OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yetenekli oyuncuya, "Semih seni takımımızda görmek istiyoruz. Kapımız sana her zaman açık" diyerek transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Fenerbahçe kulübü ile gergin günler yaşayan Semih ise, "Teklifinizi memnuniyetle karşılıyorum. Ama Türkiye'de Fenerbahçe dışında bir takımda oynamayı düşünmüyorum. Hedefim Avrupa. Size teşekkür ediyorum. Öyle bir durum olursa da tabiki sizinle seve seve çalışırım" cevabını verdiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!