Sabri daha ne yapsın!

Güncelleme Tarihi:

Sabri daha ne yapsın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 12:29

Galatasaray'ın sahasında Sivasspor'u 4-1 yendiği maçta sol ayağıyla jeneriklik gol atan Sabri Sarıoğlu, ne kadar faydalı bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Zira sarı-kırmızılı taraftarın sevgilisi, bonservisine 4 milyon 750 bin Euro ödenen mevkidaşı Tarık Çamdal'a fark attı.

Haberin Devamı

Sabri Sarıoğlu'nun dönüşü... Deneyimli oyuncu, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de görev yaptığı 19 maça da ilk 11’de başladı. Bu karşılaşmalarda 4 asist yapan başarılı sağ bek, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 4 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

TARIK'A 1.2 MİLYON EURO
Eskişehirspor'dan 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen sağ bek Tarık Çamdal ise lig, kupa ve Avrupa sahnesinde oynadığı toplam 24 müsabakada gol atma ve asist yapma başarısı gösteremedi. Cimbom'a 5 yıllık imza atan 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon 1 milyon 177 bin Euro garanti ücret alıyor.

SABRİ'YE 1 MİLYON 250 BİN DOLAR
Galatasaray'ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu, Cesare Prandelli'nin teknik direktörlüğünde kadro dışı kalmış, Hamza Hazmaoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte A takıma geri dönmüştü. Yıllık 1 milyon 250 bin Dolar garanti ve 15 bin Dolar maç başı kazanan 'reyiz' lakaplı futbolcunun sözleşmesi Mayıs ayında sona eriyor. (Gökhan KARATAŞ - Radikal)

Sabri daha ne yapsın
SABRİ: BEN BİLE YENİ FARKINA VARDIM!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!