"Sabırsızlanıyorum"

Güncelleme Tarihi:

Sabırsızlanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2013 09:26

Galatasaray'ın flaş transferi Didier Drogba imzanın ardından resmi internet sitesinden de transferi tüm dünyaya duyurdu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 1.5 yıllığına anlaştığı dünyaca ünlü yıldız Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ve ligde de lider durumda bulunan Galatasaray'a transferiyle ilgili ''çok heyecan verici bir deneyim'' sözlerini kullandı.

DROGBA'NIN UNUTULMAZ ŞL PERFORMANSLARI

DÜNYA BASININDA DROGBA MANŞETLERİ

CİMBOM UEFA VE FIFA'YI SALLADI

"GALATASARAY BÜYÜK BİR KUMAR OYNUYOR"


İŞTE TÜRKİYE'YE GELECEĞİ TARİH

Drogba'nın sitesinde "heyecan verici bir deneyim" başlığıyla yer alan açıklama şöyle:

''Galatasaray; 18 kere lig şampiyonluğu olan, 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan, Süper Lig'de lider durumda bulunan, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasında yer alan ve Schalke ile karşılaşacak bir takım. Özellikle Şampiyonlar Ligi benim için çok özel bir turnuva. İstanbul'da beni heyecan verici bir deneyim bekliyor. Taraftarla buluşmak ve tarihi kulübü görmek için sabırsızlanıyorum. Benim için yeni bir macera olacak!'

Haberin Devamı

İTALYAN BASININDA GENİŞ YER BULDU

İtalya'da Didier Yves Drogba'nın Galatasaray'la anlaşması, "Türk işi; Drogba Galatasaray'da" başlığıyla duyuruldu. Ülkenin günlük spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un internet sayfasında, adı kısa süre öncesine kadar Juventus ve Milan için anılan Fildişi Sahilli oyuncunun Galatasaray'la 18 aylık anlaşma imzaladığı yer aldı.

Bunun yanında Drogba'ya Galatasaray tarafından 6 milyon euro transfer ücreti, 4 milyon euro imza ücreti ödeneceği, futbolcunun maç başına da 15 bin euro alacağı belirtildi. Drogba'nın anlaşma koşullarına göre önümüzdeki 18 ay içinde alacağı toplam paranın 11 milyon euro'yu bulacağı öne sürüldü.

Corriere dello Sport Gazetesi internet sitesinde de Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yayınlanan Drogba'nın transfer duyurusunun fotoğrafı kullanılarak, "Galatasaray Drogba'nın gelişini resmileştirdi" başlığı yer aldı. Haberde, Shangai Shenhua takımında oynayan futbolcunun Galatasaray'la 2014 Haziran ayı sonuna kadar anlaşma imzaladığı belirtilirken, "Oyuncu, 6 milyon euro net ücretin yanında oynadığı maç ve attığı gol oranına göre yüksek bonus alacak" ifadesi kullanıldı.

FORMAYI DA GİYDİ

Sabırsızlanıyorum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!