Ruslar zirveyi ele geçirdi

Güncelleme Tarihi:

Ruslar zirveyi ele geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2012 14:34

Erzurum'da devam eden Kuzey Disiplini Dünya Gençler Kayak Şampiyonası'nda, kayaklı koşu 5 kilometre klasik stil yarışında Rusya'dan Natalia Zhukova, erkekler 10 kilometrede de yine Rusya'dan Sergey Ustiugov birinci oldu.

Haberin Devamı

Kandilli Kayak Merkezi'nde devam eden şampiyonada, kayaklı koşu 5 kilometre klasik stil yarışında, Rus sporcular Natalia Zhukova birinci, Elena Soboleva ikinci, Elena Serokhvostova ise üçüncü oldu.

71 sporcunun mücadele ettiği yarışta Türkiye'yi temsil eden bayan sporculardan Yonca Karademir 65, Ebru Ören 67 ve Büşra Güneş 69. sırada yer alırken, milli sporcu Mintaha Turan ise yarışı tamamlayamadı.

Erkeklerde de Rus sporcu Sergey Ustiugov birinci, vatandaşı Ermil Vokulev de ikinci sırada yer alarak yarışı tamamlarken, Norveç'ten Bjoernestad Sindre Skar da üçüncü oldu.

Toplam 94 sporcunun katıldığı yarışta erkeklerde Türk sporculardan en iyi dereceyi ise 65. sırada yer alan Hamza Dursun yaptı. Erkan Orhan 79, Mehmet Acar 82 ve Aykut Taşcı da 90. sırada yer alarak yarışı tamamladı.
Dereceye giren sporculara, düzenlenen seramoniyle çiçek verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!