Rota yine Fransa

Güncelleme Tarihi:

Rota yine Fransa
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2010 17:00

Dış transferde rotayı bir kez daha Fransa'ya çeviren Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın hazırladığı oyuncu listesindeki isimlerle temaslara başladı.

Haberin Devamı

Niang ve Dia'dan sonra verim alabileceği isimleri araştıran sarı-lacivertliler Fransa Ligi'nin altını üstüne getiriyor.

Fransa medyası Lyon'un orta saha oyuncusu Makoun'un İstanbul'a gideceği yönündeki haberlere ısrarla devam ederken, Lyon kulübünün bu oyuncuyu 5 milyon Euro'dan daha düşük bir fiyata elden çıkartmak istemediğine dikkat çekildi.

Aykut Kocaman'ın özellikle sol bek ve ön libero istediği ve yabancı oyuncu arayışının sürdüğü Fenerbahçe'de Marsilya'da muhteşem işler yapan Nijeryalı sol bek Taiwo da gündemde. 2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Messi ve Mikel'in ardından en iyi 3. oyuncu seçilen sol kanat savunucularından Taye İsmaila Taiwo için istenen 6 milyon euroluk bonservis için Fenerbahçe Yönetimi'nin kaynak aradığı belirtildi.

Haberin Devamı

YERLİ PİYASADA ÖZGÜR, HASAN ALİ, ADEM VE MURAT CEYLAN VAR

Aykut Kocaman'ın listesinin başında yerli isimlerden ise Gaziantepspor'dan Murat Ceylan, Ankaragücü'nden Adem Koçak ve Özgür Çek ile Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım'ın olduğu öğrenildi. Bu oyuncular için nabız yoklanırken, ara transferde kadronun şişmesini istemeyen Kocaman gelecek oyunculara göre başta Gökhan Ünal olmak üzere bazı oyuncuların biletini de kesecek. Gökhan Ünal'ı İBB ve Konyaspor'un istediği belirtilirken, gönderilmesi kesinleşen ilk isim Kazım'ın Aston Villa ile anlaştığı ileri sürüldü.

STOPERDE PANİK

Bilica'nın beğenilmeyen oyunu, Lugano'nun düşen peformansı ve yabancı kontenjanına takılmaya başlaması ve Yobo'nun İngiltere'ye döneceğine dair haberler savunmanın göbeğinde panik yaşatıyor. Teknik heyet stoperler konusunda sıkıntılı.

Fenerbahçe'ye Everton'dan kiralık olarak gönderilen Yobo'nun Türkiye'de çizdiği başarılı form grafiğinin yanı sıra, savunmasında üst üste yaşadığı sakatlık sorunlarından sonra başı sıkışan İngiliz ekibinin çaresizliği bu ihtimalin konuşulmasına sebep oldu. Ancak ortada Mayıs sonuna kadar devam eden sözleşme Fenerbahçe'nin tek güvencesi.

Kadrodaki Bekir elinden geleni yapmaya çalışırken, bu sene takıma katılan İlhan ise bekleneni veremedi. Önder de Kayserispor'a gönderilirken yedekler arasında iyi bir yerli stoper bulunmayan Fenerbahçe'de Kayserispor'dan Serdar ve Beşiktaş'ta kiralık oynayan Ersan Gülüm de beğenilen futbolcular arasında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!