Ronnie böyle kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Ronnie böyle kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 06:56

Brezilyalı yıldızın 6.5 milyonluk isteğini kabul etmeyen Beşiktaş ilk yıl 4, ikinci yıl için 4.5 milyon Euro teklif etti. Ve Ronaldinho kulübünde kaldı.

Haberin Devamı

HERŞEY 16 Haziran 2013’te yapılan başkanlık seçimleri ile başladı. Başkan adayı Serdal Adalı, Eto’o’yu getirmeyi vadederken, Orman ise Ronaldinho ismiyle ses getirdi. Ronaldinho’nun menajer-ağabeyi Assis ile temasa geçildi. Sezon başında Ahmet Nur Çebi ile İstanbul’da gizli bir görüşme yaptı ve şartlar konuşuldu. Çebi “İlk yıl 4 milyon, bir sonraki yıl içinde 4,5 milyon Euro öneriyoruz” dedi. Yetki verilen Türk menajerden şikayetçi olan Assis transfer görüşmelerinin gizli yapılmasını isterken görüşmeler tıkandı.

‘FİYAT ARTIRMAK İÇİN YAPTI’
Tarih 30 Aralık 2013 saat 15.15 Lizbon uçağı ile Atatürk Havalimanı’na gelen Assis İstanbul’da Çebi’nin rezervasyon yaptırdığı Swiss Otel’e yerleşti. Ertesi gün Asis ve Çebi tekrar bir araya geldi ve rakamlar yine aynıydı. Brezilya’da da bu parayı aldıklarını ifade eden Assis, “Ronaldinho yeni bir sayfa açmak istediği için İstanbul’a geldim. Kafamızdaki rakam 6,5 milyon Euro.”diyerek konuyu kapattı.
Son olarak 2 Ocak’ta Başkan Orman’ın Amerikadan onay verdiği teklifte sponsorluklardan gelecek paralar da teklif edilse de Ronaldinho ertesi gün kulübü Atletico ile 1 yıllık anlaştı. Bu imzaya tepki gösteren Çebi ve yöneticilir, Ronaldinho’nun Brezilya’da fiyat artırmak için Beşiktaş’ı kullandığını savundular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!