Ronaldo ve Messi'yi geçmek rüya gibi

Güncelleme Tarihi:

Ronaldo ve Messiyi geçmek rüya gibi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2014 22:27

İspanya Ligi şampiyonu Atletico’nun yıldızı Arda, “Dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkür ediyorum. Ronaldo’lu Real Madrid ve Messi’li Barcelona’yı geride bırakıp, imkansızı başardık” dedi.

Haberin Devamı

18 yıl sonra İspanya La Liga’da Atletico Madrid’in şampiyonluğa ulaşmasındaki baş aktörlerden biri olan Arda Turan, Hürriyet’e konuştu. Arda, şunları söyledi…
- Dualarını esirgemeyen Türk halkına teşekkür ediyorum. Herkesin benim için dua ettiğini biliyorum. Dualarını yüreğimden hissettim. Tüm Türkiye’nin Barcelona karşısında benimle olduğunun farkındaydım. Herkese çok teşekkür ederim.

‘Sahadan çıkınca üzüldüm’

FUTBOLDA takım olmak ve birbiri için oynamak önemlidir. Biz de her zaman bu şekilde kazandık. Elbette Ronaldo’lu Real Madrid’i, Messi’li Barcelona’yı geçmek imkansız gibi… Fakat, biz maç maç düşünüp şampiyonluğa inanıp ilerledik.
- Tüm sezon şampiyonluk için çalışıyorsunuz ve son maçta sakatlanıp sahadan çıkıyorsunuz. Çok üzüldüm oyundan çıkarken... Diego Costa’nın üzerine benim de sahadan çıkmam beni ayrı üzdü. Çünkü Simeone’nin sadece 1 değişiklik hakkı kalacaktı. Ülkemizin zor günlerinde Türk halkını sevindirebildiysem ne mutlu bana...

‘Mutluluk’ bedava

Haberin Devamı

VALENCIA’daki bir genelev, ‘Atletico Madrid şampiyon olursa tüm hizmetlerinin ücretsiz olacağı’ yönünde bir ilan verdi. D’Angelo Palace genelevi, maç sırasında ise tüm içeceklerin bedava olacağını belirtti. İlanın ilginç detaylarından biri de ‘Maç büyük ekranda gel ve gör’ ifadelerine yer verilmesiydi.

İspanya’da gündem Atletico

ATLETICO Madrid’in şampiyonluğu şu başlıklara yer buldu. Marca: Oley, Oley, Şampiyonsun, AS: Kazanmanın yolu! Atletico şampiyon, Mundo Deportivo: Alkışlar şampiyona.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!