Roddick devam, Grosjean tamam

Güncelleme Tarihi:

Roddick devam, Grosjean tamam
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 25, 2002 10:35

Los Angeles'ta devam eden Mercedes-Benz Kupası 2. tur karşılaşmasında ABD'li raket Andy Roddick, 'wildcard' kontenjanından turnuvaya katılan vatandaşı Brian Vahaly'i 7-5 ve 6-4 setlerle yenerek tur atladı. Fransız Sebastien Grosjean ise vatandaşı Michael Llodra'ya 3-6, 6-3 ve 6-7(3-7)'lik setlerle yenilerek elendi.

Haberin Devamı

Turnuvanın 3 numaralı seri başı raketi Fransız Sebastien Grosjean'ın 2. tur elenmesi büyük sürpriz olarak değerlendirildi. Çok çekişmeli geçen maçın ilk setini, vatandaşı Michael Llodra karşısında 6-3 kaybeden Grosjean, ikinci seti aynı sonuçla kazandı. Turu geçen ismin belli olacağı final seti tiebreak2e gitti. Tiebreak setinde vatandaşı karşısında fazla bir varlık gösteremeyen Grosjean, seti 7-3, maçı da 2-1 kaybederek turnuvaya veda etti.

Dünya klasmanının 101. sırasındaki Llodra, 2 saatten az bir sürede kazandığı maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Bugün bir Fransız raketle değil, herhangi bir tenisçiyle karşılaşıyormuş gibi düşünmeye çalıştım. " dedi.

Geçtiğimiz hafta Rhode Island'da  yarı final oynayan  Llodra, "Maça konsantre olmaya ve en oyunumu sergilemeye çalıştım" diye konuştu.

Haberin Devamı

2. TUR SONUÇLARI
                                                                        Â
7-Xavier Malisse (Belçika) - Taylor Dent (ABD) 6-1 4-66-4
4-Andy Roddick (ABD) - Brian Vahaly (ABD) 7-5 6-4
Michael Llodra (Fransa) - 3-Sebastien Grosjean (Fransa)6-3 3-6 7-6 (7-3)
8-Max Mirnyi (Belarus) - Paradorn Srichaphan (Tayland)7-6 (7-3) 6-4

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!