Roberto Carlos bakakaldı!

Güncelleme Tarihi:

Roberto Carlos bakakaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 19:12

Hindistan'ın Delhi Dynamos takımını çalıştıran Roberto Carlos, 3-3 berabere kaldıkları Kerala maçında yedikleri 2. golü görünce resmen dondu kaldı!

Haberin Devamı

Türkiye'de son olarak Akhisar Belediyespor'u çalıştıran Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos, kariyerini Hindistan'da sürdürüyor.

Hindistan Süper Ligi takımlarından Delhi Dynamos'un başında şampiyonluk mücadelesi veren Carlos'un işi bir hayli zor. Bunun sebebi ise futbolun Hindistan'da yeni yaygınlaşıyor olması. Taraftar ilgisi muazzam ama futbolcular için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. Doğru dürüst altyapı eğitimi olmayan yerli futbolcuların kapasiteleri son derece sınırlı. Yabancı futbolcular da ya çok yaşlı ya da pek bilinmeyen isimler. Maçlarda, amatör oyuncuların dahi yapmadığı hatalar yapılıyor.

Bunun son örneği Delhi Dynamos'un Kerala Blasters ile 3-3 berabere kaldığı maçta görüldü. Delhi'nin İngiliz oyuncusu Adil Nabi, sağ kanattan yapılan ortada bomboş durumda olmasına rağmen kafayla uzaklaştırmak istediği topu ıskaladı.Nabi'nin vuramadığı topu önünde bulan Coimbra, Kerala'yı 2-1 öne geçiren golü attı.

8 takımın mücadele ettiğiHindistan süper Ligi'nde Atletico de Kolkata 23 puanla lider, Goa ve Delhi Dynamos 22'şer puanla ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!