Robben, maçtan sonra dürüm döner yedi

Güncelleme Tarihi:

Robben, maçtan sonra dürüm döner yedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 14:25

Bayern Münih’in Holandalı yıldızı Robben, PSV Eindhoven maçından sonra dönerciye gidip gece yarısı dürüm dönerle karnını doyurdu.

Haberin Devamı

BAYERN Münih Şampiyonlar Ligi maçında deplasmanda PSV Eindhoven ile oynadı. Hollanda’da oynanan maçı Bayern Münih 2-1 kazandı. Maç sonrası takımdaki tüm futbolcular otele dönerken, Bayern Münih’in Hollandalı yıldızı akrabaları ve arkadaşlarıyla buluştu. Gece yarısına kadar arkadaşlarıyla ve akrabalarıyla oturan Robben, saat 01.00 sıralarında acıktı. En yakındaki dönerciye giden ünlü futbolcu, 5 Euro ödeyip dürüm döner satın aldı. Karnını da dürüm dönerle doyuran Robben, dönercinin önünde dürüm yerken görüntülendi.

ANCELLOTTI’YE TEPKİ GÖSTERDİ

Robben, maç ile ilgili ise Alman basınına yaptığı açıklamada kendisini oyundan çıkaran İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’ye tepki gösterdi. Bir zamanlar formasını giydiği ülkesinin takımı PSV Eindhoven maçının 64. dakikasında oyundan alınmasına sinirlenen Robben, “Benim kariyerimde bir daha böyle bir maç olmayacak muhtemelen. Ben 90 dakika oynamak isterdim. Ama olmadı. Artık her şey geride kaldı” sözleriyle kızgınlığını dile getirdi. Robben 2002 ile 2004 yılları arasında PSV Eindhoven forması giymişti.
Bayern Münih maçında da Hollandalı taraftarlar eski futbolcularını maç öncesi alkışlayarak selamlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!