Rize Süper Lig'de: 2-1

Güncelleme Tarihi:

Rize Süper Ligde: 2-1
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2003 02:04

İkinci Lig A Kategorisi'nde Süper Lig vizesini alan son takım Çaykur Rizespor oldu. Yeşil mavili ekip, Süper Lig'e çıkmayı önceki hafta garantileyen Akçaabat Sebatspor'u kendi evinde 2-1 yenerek, 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig'e çıktı.

Sebatsporlu futbolcular, saçlarına kırmızı beyaz boya sürerek karşılaşmaya çıktı. Bir başka dikkat çeken olay da iki takım oyuncularının maç boyu bir tek sarı kart bile görmemesiydi. Karşılaşmada Rizespor'un gollerini Yunus ve Okan atarken, konuk ekibin tek sayısı Akın'dan geldi. Maçtan sonra Rizespor taraftarları saha içinde horon teperken, futbolcular da büyük bir coşkuyla birbirlerini kutlayıp, şeref turu attılar.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Metin Tokat (***), Ekrem Kan (***), Şamil Şener (***)

ÇAYKUR RİZESPOR: Murat (**)- Gürol (**), Serkan (*) (Dk.25 Turan **), Kürşat (**), Koray (**), Recep (**), Şener (***), Zeki (**), Okan (***), Tetteh (**), (Dk.46 Ünal **), Yunus (***), (Dk. 83 Şadi)

AKÇAABAT SEBATSPOR: Alper (*) (Dk.36 Ufuk Ali **)- Abdurrahman (*) (Dk.46 Ahmet **), Mehmet (*), (Dk.46 Kemal **), Adem (*), Hamza (*), Ekrem (***), Ragıp (**), Erman (**), Bayram (**), Akın (**), İbrahim (**)

GOLLER: Dk.28 Yunus, Dk.35 Okan (Ç.Rize), Dk.45 Akın (A.Sebat)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!