Ribery & Robben A.Ş.

Güncelleme Tarihi:

Ribery & Robben A.Ş.
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2011 00:00

Almanya Bundesliga'da haftanın maçında Bayern Münih, Werder Bremen'i Robben ve Ribery'nin ikişer golüyle 4-1 mağlup etti ve yeniden liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

Almanya 1. Ligi Bundesliga'nın 15. haftası kritik bir mücadeleye sahne oldu. Son iki haftayı mağlubiyetle kapatarak 3. sıraya inen Bayern Münih, 2 puan altında yer alan Werder Bremen'i ağırladı.

Alianz Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi Bayern, Mehmet Ekici'nin takımı Werder Bremen'i 4-1'lik skorla geçti ve kötü gidişine son verdi.

Mehmet Ekici'nin sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroda yer almadığı maçta, Bayern 22. dakikada Ribery'nin attığı gol ile öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarının başında oyuna dahil olan Markus Rosenberg, 51. dakikada Bremen'e beraberliği getirdi.

Ancak Bayern 69. dakikada penaltıdan Robben öne geçerken, Ribery 77. dakikada bir gol daha atarak farkı ikiye çıkardı. 81. dakikada Hunt kırmızı kart görerek Bremen'i 10 kişi bırakırken, 83. dakikada Bayern bir penaltı daha kazandı ve Robben maçın skorunu belirledi: 4-1

Haberin Devamı

Bayern bu galibiyetle puanını 31'e çıkartırken, ilk iki sırada yer alan Borussia Monchengladbach ve Borussia Dortmund arasında oynanan maçın beraberlikle tamamlanmasıyla tekrar liderliğe yükseldi. Werder Bremen ise, bu haftayı da 26 puanda kapattı.

GÜNÜN DİĞER SONUÇLARI

Wolfsburg 2-0 Mainz
Freiburg 1-1 Hannover
Mönchengladbach 1-1 Borussia Dormund
Kaiserslautern 1-1 Hertha Berlin
Stuttgart 2-2 Köln

Ribery & Robben A.Ş.
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!