Güncelleme Tarihi:

Güngören Belediye BaÅŸkanlığından ATM yeri Kiraya Verme Ä°ÅŸi Ä°hale Ä°lanı 

Güngören Belediye Başkanlığından ATM yeri Kiraya Verme İşi İhale İlanı
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 30, 2024 00:00

 

Güngören Belediye Başkanlığından ATM yeri Kiraya Verme İşi İhale İlanı 

1 -  İhalenin Konusu

Güngören Belediye Başkanlığı tarafından, ilçe sınırları dahilinde 17 adet noktaya konulacak 25 Adet ATM kabin yerlerinin 3 yıllığına kiralanması işinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ihale edilmesidir. 

2 -  İhale şartnamesi: Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nden satın alınabilir. Ayrıca ücretsiz olarak Güven Mahallesi Marmara Caddesi No:38 deki Güngören Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğümüzden ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye katılacak olanların ihale şartnamesi satın alma zorunluluğu vardır. Web Sitesi : www.gungoren.bel.tr

Ä°hale
Tarihi

Ä°hale Saati

Kiraya Verilenin NiteliÄŸi

 

Toplam

Adet

Kira Süresi

 

Aylık 1 ATM Yeri Kira Bedeli

 

Yıllık Muhammen Bedel

(Kdv Hariç)

 

3 Yıllık Muhammen Bedel

(Kdv Hariç)

 

%3 Geçici Teminat Tutarı

11.07.2024

15:00

ATM Yeri

25

3 Yıl

4.200,00 TL+KDV

1.260.000,00 TL

3.780.000,00 TL

113.400,00 TL

 

3 -ÂÅžartname Bedeli: 2.000,00 TL (Ä°kiBin Türk Lirası)

4 -ÂÄ°haleye katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini aÅŸağıdaki belgelerle birlikte zarf içerisinde ibraz etmeleri gerekmektedir.

 

  1. Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından, ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge (Tüzel Kişiler)
  2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren, ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş noter tasdikli imza sirküleri (Tüzel Kişiler)
  3. İhale ilan tarihinden itibaren son 5 (beş) yıl içerisinde ATM kiralama veya ATM yeri kullanımı işinde toplam 3.000.000,00 TL (Üç Milyon Türk Lirası) tutarında iş deneyim ve/veya iş bitirme belgesi/belgeleri sunulacaktır.
  4. Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
  5. İhaleye iştirak eden kişi/kişilerin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  6. İhaleye vekaleten katılanlar için Vekaletname
  7. Geçici Teminat Mektubu veya Geçici teminat bedelini Belediyeye yatırdığına dair makbuz
  8. Şartname bedelini Belediyeye yatırdığına dair makbuz

5 -ÂÄ°haleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ihale ÅŸartnamesinde belirtildiÄŸi ÅŸekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını da içeren zarflarını en geç 10.07.2024 tarihinde saat 17:00’a kadar Güngören Belediye BaÅŸkanlığı (Emlak ve Ä°stimlak Müdürlüğü'ne) sıra numaralı alındılar karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

6 -ÂÄ°haleye katılmak isteyenlerin, ihale saatinden önce ihale ÅŸartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de ÅŸartnamede belirtilen ÅŸartlar çerçevesinde vermeleri gerekmektedir.

Ä°lan olunur.

 

#ilangovtr Basın no ILN02053736

Haberle ilgili daha fazlası: