Real'in Tolga ısrarı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Realin Tolga ısrarı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2011 13:56

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla bir çok otorite tarafından sezonun en başarılı kalecileri arasında gösterilen Tolga Zengin, Avrupa'dan birçok takım tarafından takip ediliyor.

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen, bir dönem sergilediği performansla da dikkatleri üzerine çeken ancak daha sonra uyum sağlayamadığı için ülkesine dönen Teofilo, geçen sezondan itibaren formasını giydiği Arjantin'in Racing Club takımındaki performansı ile göz dolduruyor. 26 yaşındaki futbolcuya Portekiz'in Porto, İtalya'nın Napoli ve Fransa'nın Paris Saint German takımlarının talip olduğu belirtildi. Bu futbolcunun yüzde 20'lik hakkını hala elinde bulunduran Trabzonspor kulübünün de bu satıştan kasasına önemli miktarda para koyması bekleniyor.

REAL MADRID TOLGA'YI TAKİBE DEVAM EDİYOR

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla bir çok otorite tarafından sezonun en başarılı kalecileri arasında gösterilen Tolga Zengin, Avrupa'dan birçok takım tarafından takip ediliyor. Ancak tecrübeli file bekçisinin en çok Real Madrid tarafından izlendiği ve İspanyol kulübünün hala Tolga'yı takip etmeye devam ettiği belirtildi. Real Madrid'in özellikle Tolga'nın istikrarı konusuna vurgu yaptığı ancak birçok kaleci arasından bir tercih yaparak transfer yapmayı planladıkları ifade edildi.

MURAT TOSUN HIRS YAPTI

Trabzonspor'da yönetimle yaşadığı anlaşmazlıkların ardından A2 takımıyla antrenmanlara çıkmasına karar verilen daha sonra sorunun giderilmesiyle birlikte tekrar A takıma geri dönüş yapan Murat Tosun hırs yaptı. Kendisini tekrar ispatlamak isteyen tecrübeli futbolcunun, Şenol Güneş ile konuşarak, "Hocam forma için çok çalışacağım" dediği öğrenildi. Murat'ın devre arasına kadar forma giymemesi durumunda ise kiralık olarak başka takımlara gönderilmesinin gündeme gelebileceği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!