Real Madrid Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifreli mi?

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifreli mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 20:24

Real Madrid Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak günün en çok merak edilen sorularından biri oldu. TSİ saat 21.45'de başlayan maç, Lig TV 3 kanalından şifreli olarak yayınlanıyor. İşte Real Madrid Fenerbahçe maçı hakkında tüm merak ettikleriniz

Haberin Devamı

Nefesler tutuldu gözler Real Madrid Fenerbahçe maçında. Bu akşam Fenerbahçe Real Madrid deplasmanında galip gelip dörtlü finale yükselmeyi hedefliyor. Sporseverler karşılaşmanın maçın hangi kanalda saat kaçta olduğunu merak ediyordu. Yayın bilgileri belli oldu.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague Play-Off turu üçüncü maçında bu akşam Real Madrid ile karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, mücadeleyi kazanması durumunda seriyi 3-0 yaparak Dörtlü Final’e yükselecek. Saat 21.45’te başlayacak mücadele Başkent Madrid’deki Barclaycard Center’da oynanacak. Karşılaşmayı Borys Ryzhyk (Ukrayna), Robert Lottermoser (Almanya) ve Spiros Gkontas (Yunanistan) hakem üçlüsü yönetecek.

Seride oynanan iki maçta Real Madrid’i 75-69 ve 100-78 mağlup eden sarı-lacivertli ekip, İstanbul’a Dörtlü Final biletini alarak gelmek istiyor. Mücadeleyi Real Madrid’in alması halinde ise serinin 4’üncü maçı 21 Nisan Perşembe günü Madrid’de oynanacak. Fenerbahçe bu mücadelede de galip gelemezse son karşılaşma 26 Nisan’da İstanbul’da oynanacak. Öte yandan Final Four 13-15 Mayıs tarihlerinde Berlin’de oynanacak.

Haberin Devamı

Euroleague çeyrek final 3.maçında Real Madrid ve Fenerbahçe İspanya'nın madrid şehrinde karşılaşacak. 19 Nisan Salı günü TSİ saat 21.45'de başlayacak maç, Lig TV 3 kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

İKİNCİ MAÇTA RAHAT GALİBİYET
İlk maçta zorlu bir galibiyet elde eden Fenerbahçe, 75-69 kazanarak taraftarını mutlu etmesini bildi. İkinci karşılaşmada Real Madrid karşısında daha rahat bir oyun sergileyen Sarı Kanarya, 100-78 gibi bir skorla karşılaşmayı daha rahat bitirerek serideki avantajını iki katına çıkardı.

BEŞİNCİ MAÇ TÜRKİYE'DE
Temcilcimiz Fenerbahçe'nin önündeki iki karşılaşmayı kaybetmesi durumunda beşinci müsabaka ülkemizde, Ülker Sports Arena'da 26 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Üçüncü maçın kaybedilmesi durumunda ise dördüncü maç, 21 Nisan Perşembe günü Barclaycard Center salonunda oynanacak.

FENER'DE EN SKORER OYUNCU UDOH
Serinin ikinci karşılaşmasında 100-78 gibi bir farkla oyuna hükmeden Fenerbahçe'de en skorer oyuncu 18 sayı ile Udoh oldu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE- REAL MADRİD PLAY OFF MAÇ SERİSİ TARİHLERİ

Fenerbahçe Real Madrid Euroleague play off çeyrek final serisinin maç programı şöyle:

1. Maç
Fenerbahçe – Real Madrid: 75 – 69

2. Maç 
20.45 Fenerbahçe 100- 78 Real Madrid (Ülker Sports Arena)

3. Maç (19 Nisan Salı)
21.45 Real Madrid-Fenerbahçe (Barclaycard Center)

4. Maç (1 Nisan Perşembe (Gerekirse))
21.45 Real Madrid-Fenerbahçe (Barclaycard Center)

5. Maç (26 Nisan Salı (Gerekirse))
20.00 Fenerbahçe-Real Madrid (Ülker Sports Arena)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!