Mazlemeler: 3 adet orta boy havuç10 adet gün kurusu kayısı5 paket kakaolu glutensiz bisküvi1 adet limonçilek ( süsleme için )file badem ( süsleme için )toz tarçınhindistan cevizi sütüşekersiz supangleBesin değerleri : 1 adet toplam : 136 kcal(20 adet cezerye )17,2 gr karbonhidrat0,6 gr protein7 gr yağ Yapılışı :Havuçlar mutfak robotunda rendelenir.Derin bir tencereye, rendelenen havuçlar ve kayısılar koyulur.Üzerine 2 büyük bardak kaynar su ilave ettikten sonra tencerenin kapağı kapatılıp 20-30 dakika kadar pişirilir.Pişirme işleminden sonra blender yardımıyla bu karışım püre haline getirilir.Daha sonra geniş bir kaba karışımı dökülür.Bisküviler, küçük parçacıklar olacak şekilde kırılır ve karışımın üzerine dökülür.Ardından hindistan cevizi yağı, rendelenmiş limon kabukları ve tarçın ilave edilip bir eldiven ile bütün malzeme karıştırılır.Cezeryeniz hazır.Dilerseniz sadece bu şekilde de kendinize göre şekil verip buzdolabında beklettikten sonra afiyetle yiyebilirsiniz.Supangleyi de paketinin arkasındaki tarife göre hazırlayabilirsiniz.Sadece tarifte içine biraz yağ ekleyin,der. Yağ eklemeden tarifi uygulamalısınız.Cezerye bir yemek kaşığı yardımıyla resimdeki gibi silikon kaplara yerleştirilir.Üzerine supangle eklenip çilek, file badem ile süslenip 2 saat kadar buzlukta bekletilir.Daha sonra isterseniz kabıyla, isterseniz kaptan çıkartarak dilediğiniz gibi servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.