Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
-Akdeniz yeşillikleri
-3-4 adet ceviz
-100 gram hindi but
-Keçi lor peyniri
-Cherry domates
Yapılışı:
-Dilediğiniz Akdeniz yeşilliklerini iyice yıkayıp servis edeceğiniz tabağa koyduktan sonra etleri fotoğrafta gördüğünüz şekilde pişirin.
-Burada dikkat edilmesi gereken etin pişirilme şekli. Tavanın altını en yüksek ateşe alın. 1- 2 defa tavaya yağ püskürtün ve yağı bir fırça yardımıyla iyice yayın.
-Etleri tavaya koyduktan sonra etlerin üst kısmına da yağ sürme işlemini aynen tekrarlayın.
-5 dakika içinde etleriniz pişecektir.
Besin Değerleri:
Enerji: 377,7 kcal
Karbonhidrat: 25,5 gram
Yağ: 22,6 gram
Öğün Önerisi:
Erkekler et gramajlarını daha yüksek tutabilir. Salatadan önce az yağlı, az tuzlu bir çorba ile ya da 1- 2 adet hurma ve su ile yemeğe başlanabilir. Hurma, kan şekerinizin düzenlenmesine yardımcı olacaktır.