Rahatsız rüyalar

Rumuz: Gerçek

Anlaşılmaz ve pek çok rüya gördüğünüzü yazmışsınız. Son günlerde gördüklerinizden rahatsızlık duyduğunuzu ve geceleri bu nedenle uykusuz kaldığınızı belirtmişsiniz. Hatta bu durumun sağlığınızı etkilemeye başladığından yakınmışsınız.

Aslında rüya görmek, rüyalarınızı hatırlamanız çok iyi bir durum. Daha gözlerinizi kapatır kapatmaz rüyaların başlaması ise, sizin duyarlılığınızın arttığını işaret ediyor. Ayrıca bu durumu yaratan diğer etki ise, sizin aşırı derecede yorgun ve uykusuz olduğunuzu da gösteriyor. Rüya görmekten endişe duyduğunuz için ve gözlerinizi kapatır kapatmaz rüya göreceğinizi beklediğiniz için bu durum meydana geliyor. Rüyalarınızı böylesine berrak bir biçimde hatırlamanız aslında çok iyi bir durum. Çünkü gerçek dediğiniz normal hayatınızda çözümleyemediğiniz pek çok sorunu rüyalar aracılığı ile çözümleyebilirsiniz.

Sözünü ettiğiniz ve sizi korkutan rüyaların nedeni, şuuraltındaki korkularınızla karşılaştığınızı gösteriyor. Endişeleriniz çok fazla olmalı ve bunları derinlere gömerek yaşıyor olmalısınız. Kuruntu ve kaygılarınız ise, rüyalarınızda biçim kazanarak karşınıza çıkıyor. Halbuki rüya sırasında bu kaygılarınızı çözümleyebilir, böylece bilinçaltınızı temizleyebilirsiniz. Kendinizi serbest bırakın. Rüya görmekten korkmayın ve bunların şuuraltınızın oyunları şeklinde yorumlamaya çalışın. Ayrıca uykusuzluk ve beslenme bozuklukları yüzünden sinirleriniz zayıf düşmüş olabilir. Sinirlerinizi kuvvetlendirmeniz gerekiyor. B kompleksi vitaminler ve kuvvetli gıdalar alarak bedeninizi ve sinirlerinizi güçlendirin.

Şu sıralarda geçiş yapan Neptün doğum haritanızı etkiliyor. Hayallerinizi arttırırken kaygılarınızı da harekete geçiriyor. Buna bağlı olarak zengin rüyalar görmenize neden oluyor. Aslında bu etki yaratıcılığınızı da harekete geçirir. Dikkatinizi yaratıcılık gerektiren konulara yöneltirseniz, bu sıkıntılı durumdan uzaklaşırsınız diyorum, Yasemin’ce...
Yazarın Tüm Yazıları