Radikal değişimler olacak

Bugün İkizler burcunda geri gitmeye devam eden Merkür ile köklü değişimleri sembolize eden Pluton, Yay burcundan zıt etkileşim içinde bulunuyor ve duyguların derinden etkileneceğine işaret ediyor.

Geri giden Venüs zaten duyguların derinleşmesine ve belirgin hale gelmesine neden olduğu için Pluton’un güçlü etkisiyle derinden değiştirici olayların açığa çıkması mümkün. Güzellik anlayışından ilişkilere, finans sektöründen güzellik sektörüne (Kozmetik, moda, kadın) kadar Venüs’ün sembolize ettiği bütün alanlarda radikal değişikler meydana gelebilir.

Aynı dünyada başka dünyalar

Öğrendiğimiz bilgilerle düşünüyor, yaşadığımız tecrübelerle öğrendiklerimizi pekiştiriyoruz. Sonra bunları paylaşıyoruz. Bazıları onaylıyor, bazıları ise onaylamıyor. Herkesin onayını almak için daha fazla çalışıyoruz. Kesin bilgilere ulaştığımızı düşünüyoruz ve kendimizden emin olunca bildiklerimizi büyük bir inanç içinde anlatıyoruz. Anlattıklarımızın gerçek olduğuna inanıyoruz. Bunun sonucunda anlattıklarımız son derece etkili oluyor ve bu kez hemen herkes onaylıyor. İşte bu aşamadan sonra bizim öğrendiklerimiz, herkesin bilgisi haline geliyor. Ortak bilinç oluşuyor ve öğrendiğimiz bilgiyi yaşamaya başlıyoruz. Her yerde karşımıza çıkmaya başlıyor ve bunun sonucunda değişmeye başlıyoruz. Yeni bir keşif, o güne kadar öğrendiklerimizi yeniden gözden geçirmemizi ve dünyayı yeniden yorumlamamızı sağlıyor. Bunun sonucunda kendimizi ve yaşadıklarımızı da yeniden yorumluyoruz. Ve nasıl yorumluyorsak öyle bir dünyada yaşıyoruz. Yani yaşadığımız dünya bizim eserimiz. Yaşadığımız bireysel deneyimleri öğrendiğimiz yeni bilgiyle yorumlarken, içine doğduğumuz kültürün bilgilerini katıyor ve kendi küçük dünyamızı oluşturmaya başlıyoruz. Bunun sonucunda hepimiz aynı dünyada yaşadığımız halde başka başka dünyalarda yaşıyoruz. Ortak özellikler belirgin olurken kendimize özel geliştirdiğimiz çizgiler belirsizleşmeye başlıyor ve kendimizden başka kimse anlamıyor. Bunun sonucunda anlaşılmadığımızdan ve anlatamadığımızdan yakınmaya başlıyoruz. (Yarın kendimizi nasıl anlatabiliriz)

Astrolojik ilişkiler

Eşinizin doğum saatini bilmediğinizi yazmışsınız. Bu nedenle astrolojik açıdan aranızdaki uyumluluğu çok belirgin olarak incelemek mümkün değil. Fakat genel olarak doğum anındaki bazı etkiler sizin ondan çok etkilendiğinizi ve onun sizin üzerinizde baskı yarattığı duygusuna sahip olduğunuzu gösteriyor. Onun otoritesinin sizi etkilediğini ve içinize kapanmanıza veya kendinizi göstermenize izin vermediği duygusuna neden olabilir. Fakat doğum zamanınız doğru ise siz zaten bir İkizler olduğunuz halde içsel birisiniz. Yani bir İkizler’in kendini gösterdiği gibi göstermekten hoşlanmayan birisiniz. Eşiniz, sizin bu halinizin daha da derinleşmesine neden olabilir fakat böylece kendinizle ilgili farklı özelliklerinizi keşfetmeyi başarabilirsiniz. O da bir Koç olduğu halde sezgileri ve hayal gücü kuvvetli, algılaması yüksek biri. Birbirinizi kolay anlayan ve ne istediğini bilen bir çiftsiniz.

RUMUZ: BİRGÜL
Yazarın Tüm Yazıları