Radikal değişikliklerin tam zamanı

Radikal değişiklikler yapmak isteyenler için bugün uygun koşulların meydana geleceğini söyleyebilirim.

Aynı zamanda cinsel potansiyelinizin farkına varabilir, enerjinizi yapıcı ve güçlü bir biçimde açığa çıkarabilirsiniz. Büyük isteklerin içinizde uyanmasına izin verin ve bunun üzerinde düşünün, yoğunlaşın ve harekete geçmek için hazırlıklarınızı yapın. Zenginleştirici başlangıçlar yapmanızı sağlayacak gelişmeler dönemindesiniz. Hem ilişkilerinizi, hem bilginizi, hem de kendinizi zenginleştirebilirsiniz.

Yaşam enerjinizi çekenler (2)

Düşünce ve duygularımızın ne kadar güçlü olduğu yaşam enerjimize bağlı. Aynı zamanda fizik gücümüz de yaşam enerjimizin gücüyle orantılı.

Yaşam enerjiniz azaldığı zaman düşünceleriniz bulanıklaşır, isteksizlik duymaya başlarsınız ve fizik gücünüz azalır, kendinizi halsiz ve yorgun hissedersiniz.

İstekleriniz kuvvetli ve kendinizi son derece canlı hissettiğiniz sırada aniden uyuklama hali içine giriyorsanız, bilin ki çevrenizde sizin yaşam enerjinizi çeken bir şey var. Kendinizi uyuklama haline bırakmayın ve dikkatinizi yükseltin. Çevrenizle ilgilenin ve yaşam enerjinizi çeken nedir diye çevrenize dikkatle bakın.

O sırada sohbet ettiğiniz kişiden kaynaklanabileceği gibi çevrenizde bulunan diğer objelerden, mekandan veya sizi rahatsız eden konunun kendisinden de kaynaklanabilir.

Genellikle hoşlanmadığımız, rahatsız olduğumuz bir konuyla ilgili yorum yapmamız istendiği zamanlarda da yaşam enerjimizin azaldığını hissederiz. Bunun en tipik belirtisi uyuma arzusu duymak şeklinde olur. Hatta gözlerimiz kendiliğinden kapanır ve dikkatimizi konuya odaklamamız çok zor olur. Fakat hemen bu durum ortaya çıkmaz. İlk önce bulunduğunuz yerden gitmek istersiniz. İsteksizlik duymaya başlarsınız. Bulunduğunuz yerde kalmaya devam ettiğiniz sürece yavaş yavaş dikkatiniz dağılmaya başlar ve üzerinize bir yorgunluk çöker.

Yaşam enerjinizi sadece kişiler veya mekanlar değil, içinde bulunduğunuz istemediğiniz koşullara da kaptırabilirsiniz. Yani değiştirmek istediğiniz halde kendinizle ilgili bir türlü yapamadığınız değişiklikler, yaşam tarzı ve istemediğiniz koşullar da enerjinizi çeker. Bunun sonucunda hastalık gelebilir. Yaşam enerjisi azaldığı zaman kolay hasta olursunuz. (Pazartesi, yaşam enerjisini yükseltme tekniği)

KİTAP

REENKARNASYON

Cem Çobanlı’nın yazdığı, Dharma Yayınları’ndan çıkan ‘Reenkarnasyon’ adlı kitap çok başarılı bir araştırma. Yeniden doğuşla ilgilenenler için bir çeşit kaynak kitap niteliği taşıyor ve pek çok soruya açıklamalar getiriyor. Kitabın ‘Kaynakça’ bölümünün Türkiye ve Dünya literatüründen önemli incelemeleri kapsıyor olması hem daha fazlasını araştırmak isteyenlere kaynak gösterirken, hem de iyi bir araştırma olduğunu vurguluyor. Ayrıca kitabın içinde çok ilginç gazete ve dergi haberlerinden alıntılar var. Özellikle Türkiye’den olan bu haberlerin çok dikkat çekici olduğunu belirtmeliyim. Sade bir dille konunun özünü vurgulayan kitap, okuyanı sıkmadan kısaca bilgilendirmeye çalışıyor. Reenkarnasyon (Yeniden doğmak) merak edenler için başlangıç olarak tavsiye edebileceğim bir kitap.
Yazarın Tüm Yazıları