R.Madrid'te Mir ve Sainz projelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

R.Madridte Mir ve Sainz projelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2006 17:35

Real Madrid'ta başkanlığa aday olan Juan Miguel Villar Mir ve Carlos Sainz ortak projelerini açıkladı. "Evin yapımına çatıdan başlamayacağız" diyen Villar Mir, teknik direktör konusuna de değindi.

Transferlerden veya yıldız isimlerden bahsetmeyen Villar Mir ve Carlos Sainz, “Real Madrid'in ihtiyacı olan takım olmak. Seçim sloganımızı takım olarak belirlememiz bir tesadüf değil. Gerçek bir takım yaratacağız” açıklamasında bulundular.

“Evin yapımına çatıdan başlamayacağız. Real Madrid kendi organik yapısını hesaba katmalı ve katacak” diyen Villar Mir, seçimi kazanmaları halinde getirilecek olan teknik direktörün de Real Madrid'in düzeyinde olacağını savundu.

Carlos Sainz da ön plana çıkaracakları hususları “Kulüp geleneksel değerleri olan sportif, mücadeleci ruha ve kazanma mentalitesine sahip olma, kulüp formasını giymekten gurur duyma” olarak açıkladı.

CALDERON, CAPELLO İLE GÖRÜŞÜYOR

Ayrıca başkanlık yarışında diğer adaylardan Ramon Calderon'un teknik direktör olarak Juventus'u çalıştıran Fabio Capello ile temasa geçtiği bildirildi. Capello, İtalyan basınına açıklamasında Calderon ile görüştüğünü doğruladı. Calderon ayrıca, Pedja Mijatoviç'i ima ederek, seçimleri kazanması halinde “Spor direktörüm kulübün eski oyuncusu olan, yabancı ve Avrupa Şampiyonu olan biri olacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!