PTT Ankara Cup 3

Güncelleme Tarihi:

PTT Ankara Cup 3
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2013 09:42

PTT Ankara Cup 3 Kadınlar Tenis Turnuvası'nın ana tablo kuraları çekildi. Toplam 50 bin dolar ödülün dağıtılacağı turnuva yarın 11.00'de başlayacak.

Haberin Devamı

Ankara Tenis Kulübünden (ATK) yapılan açıklamaya göre, başkentin üçüncü kez ev sahipliği yapacağı "PTT Ankara Cup"ın yarın başlayacak ana tablo maçlarının eşleşmeleri, ATK Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Fikirmen, TEB Ankara Bölge Müdürü Süleyman Kahraman ve milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ile İpek Soylu'nun katıldığı kura çekimiyle belirlendi.

Ergin Fikirmen, çekiliş öncesi düzenlenen basın toplantısında, Türk halkının tenise olan ilgisi ve sevgisinin artması için çalıştıklarını belirterek "Böylesi bir turnuvada mücadele edecek oyuncularımız tecrübe kazanırken, Ankara halkı da tenisin usta isimlerini canlı izleme şansı yakalayacak" dedi.

Milli sporcular Büyükakçay ve Soylu ise kendi ülkelerinde düzenlenen uluslararası bir turnuvada oynayacakları için son derece mutlu olduklarını dile getirerek, seyircileri önünde derece yapmak istediklerini söyledi. Final maçı ise 21 Aralık'ta oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!