Projeler için olgunlaşma dönemi

Bugün bazı istekler, projeler veya olaylar için olgunlaşma dönemi. İçten içe yoğunlaşan ve büyüyen durumun görünür hale gelmesi için biraz daha hazırlanması gerekiyor ve bugün hazırlıklar tamamlanabilir.

Merkür-Mars kavuşumuna İkizler burcundaki Venüs’ün uyumlu açı yapması gerilimli fikirlerin güzel ve uyumlu ifade edileceğini işaret ediyor. Satürn’ün zorlayıcı etkisi bu hafta dağılıyor ve daha rahat çalışmalar yapılabileceğini gösteriyor.

Yaşam enerjinizi yükseltin

Kendinizi yorgun, halsiz ve isteksiz hissediyorsanız, vitamin takviyeleri ve yemekler yiyerek enerjinizi yükseltmezsiniz. En fazla şişmanlarsınız. Tabii ki, bedeninizin ihtiyacı olan enerjiyi yiyeceklerden alıyorsunuz fakat duygularınızın harekete geçmesi ve isteğinizin uyanması için yaşam enerjinizin yükselmesi gerekiyor. Yoksa yiyip içip uyumaya devam edersiniz.

Önce yattığınız yerden kalkmak ve dışarı çıkmak için kendinizi zorlamanız gerekiyor. Zaten uyuklama hali isteksizlik ortaya çıkmışsa her nerede bulunursanız bulunun kendinizi zorlamanız şart. Kendinizi zorlamayı başardığınız zaman depresif durumdan da çıkabilirsiniz veya aniden ortaya çıkan halsizlikten de kurtulabilirsiniz. Bunun için yaşam enerjisine ihtiyacınız var. Yaşam enerjisi, Hindistanda ‘prana’, Eski Mısırda ‘ka’, Çinde ‘çi’ veya ‘ki’ çağımızda ‘kozmik enerji’ adıyla tanımlanan bu enerji doğada serbest halde pırıltılı zerrecikler şeklinde bulunuyor ve alınan solukla birlikte bedene çekiliyor. Tabii bütün soluklar yaşam enerjisiyle dolu değil. Özellikle kafanız ve duygularınız karışık olduğu dönemlerde yaşam enerjisini içinize çekemediğiniz gibi var olanı da duygularınızı karıştıran olaya veya kişiye kaptırıyorsunuz.

Yaşam enerjisini hayatın kendisinden alırsınız. Alabilmek için sizin de yaşayan olmanız gerekiyor. Yani yaşadığını hisseden. Bu nedenle yattığınız yerden kalkın ve dışarı çıkın, diyorum. Özellikle manzarası güzel, doğanın cömert davrandığı yerlere gidin. Ulu ağaçlar, görkemli dağlar, gün doğumu ve gün batımı saatlerinde değişen ışıkla birlikte içinizde uyanan heyecan.

İçinizde coşku ve heyecan uyandığı zaman yaşam enerjisini hissetmeye başlarsınız. O sırada içinize çektiğiniz hava yaşam enerjisiyle doludur. Dağlar, ormanlar, kırlar yaşam enerjisinin pırıltılı zerrecikleriyle en yoğun olduğu yerlerdir. Buralarda dolaşarak enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Astrolojik ilişkiler

Çok sevdiğinizi söylediğiniz kişinin Yükselen burcu Akrep, burcu ise Oğlak. Aranızdaki ilişki super. Sizin yükselen burcunuz Yengeç, burcunuz ise Akrep. Birbirinize nasıl davranacağınızı iyi biliyor ve konuşmadan anlaşıyorsunuz. O da sizi seviyor. Fakat şu sıralarda çok gergin olmalı. Geleceğe yönelik isteklerinin arttığı ve büyük sorumluluklar aldığı bir dönem. Ayrıca senin tarafından ona karşı gizli bir baskı olabilir ve bundan dolayı da sıkılabilir. Fakat benzer baskıyı sen de hissediyor olmalısın ve sabırsızlanabilirsin. Biraz sakin ve anlayışlı davranarak ilişkinizi istediğiniz boyuta taşıyabilirsiniz. Onun planlarını uygulamasına izin vermelisin. Ağustos ayı sizin açınızdan evlenmek için uygun bir dönem.

RUMUZ: CEYLAN
Yazarın Tüm Yazıları