Pozisyon penaltıydı

Güncelleme Tarihi:

Pozisyon penaltıydı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2009 00:05

Skibbe, Lincoln’ün ilk sarı kartı gördüğü pozisyonun penaltı olduğunu öne sürdü, "Hakemi de takımımı da tüm Türkiye gördü" dedi.

GALATASARAY Teknik Direktörü Michael Skibbe, puan kayıplarının kendilerini hedeflerinden şaşırtmayacağını söyledi. Çok iyi mücadele etmelerine rağmen ve baskılı oynamalarına karşın sahadaki emeklerinin karşılığını alamadıklarını ifade eden Alman çalıştırıcı, "Yine hedefimiz şampiyonluk. Rakiplerimizi kovalamayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Skibbe, hakem Selçuk Dereli tarafından Lincoln’e ilk sarı kartın gösterildiği pozisyonun da kesin penaltı olduğunu savundu. Maç sonrasında hakemin yanına gittiğini ama Dereli’ye bir şey söylemediğini de sözlerine ekleyen Alman hoca, "Ben sadece oyuncularımı onun yanından çekip bir an önce sahadan uzaklaşmaya çalıştım. Lincoln’ün pozisyonu kesin penaltıydı.

Umarım sağlıklı dönerler

Takımımın ve hakemin performansını tüm Türkiye gördü. Ben maç sonrası televizyondan pozisyonları gördüğüm için bunları söylüyorum. Umarım milli takımlara giden oyuncularımız aramıza sağlıklı döner ve haftaya Antalya’da galip geliriz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!