Poulsen yumuşuyor

Güncelleme Tarihi:

Poulsen yumuşuyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2009 00:00

Juventus’la 7.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varan sarı lacivertlilerin, Christian Poulsen’e de yılda 4 milyon Euro ödeyeceği belirtiliyor. Poulsen’e yakın bir isim ise, “Birkaç gün içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalar” dedi.

F.BAHÇE’nin transferi için ısrar ettiği Juventus’un Danimarkalı futbolcusu Christian Poulsen’in birkaç gün içinde sarı lacivertli takımla sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü. Eşi Julie ile birlikte balayında olan Christian Poulsen’in F.Bahçe’nin teklifine ‘evet’ diyeceği ifade edildi.

Poulsen’e yakın güvenilir kaynak, F.Bahçe’nin teklifi yükselttiğini belirterek, “Poulsen balayı yaparken, F.Bahçe Kulübü, Poulsen’e yakın kişileri devreye soktu. İkna çabaları sürüyor. Bu arada teklif arttırıldı. Juventus Kulübü 7,5 milyon Euro’ya evet dedi. Kendilerinin Poulsen’e ödedikleri miktardan daha az olmasına rağmen bu para Juventus için iyi bir rakam. Poulsen, F.Bahçe’den yılda 4 milyon Euro alacak. Ayrıca bir ev, maç başına ekstra ödeme, eşini İstanbul’a getirmesi için gerekli her türlü yardım yapılacak. Poulsen’in yakınındaki kişiler kontrat üzerinde çalışıyorlar. Sanırım hafta sonu Fenerbahçeli olur” dedi.

İstenmediğin yerde durma

Danimarka’da çok sayıda okur da gazetelere yazdıkları yorumlarla Poulsen’in F.Bahçe gibi büyük bir Türk kulübüne transfer olmasını desteklerken, Danimarka Milli Takımı oyuncularının da tecrübeli futbolcuya Juventus’un baskıları konusunda “İstenmediğin yerde bir gün bile durma, seni çok isteyen F.Bahçe’de değerin anlaşılır, özellikle Fener taraftarını görünce ve Türkiye’de futbol oynayınca, iyi bir futbolcu olduğunu daha iyi anlarsın. Türkiye’ye gittiğine hiçbir zaman pişman olmazsın.” dedikleri öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!